Till salu inom: ”

malm ek sminkbord avlastningsbord till salu säljes

MALM byrå

Östermalm

Tidigare annonser till salu

På grund av flytt säljes ett toalettbord eller avlastningsbord eller sminkbord (kärt barn har många namn) från Ikea i serien Malm och färg Ek. Detta finns inte att köpa på Ikea längre. Bra förvaring då det finns en förvaringsdel i form av en lång låda med fyra fack för t.ex. smink, smycken eller kläder. Lådan som är lätt att öppna och stänga, har utdragsstopp. Kommer från ett rök- och djurfritt hem. Är i mycket fint skick, obetydligt använt och kan inte se att det är några repor. Som sagt mycket sparsamt använt. Mått: Längd: 190 cm Bredd: 43 cm Höjd: 90 cm Lådornas storlek: 29x36 cm och dessa är då filtförsedda. Nypris: 1495 kronor. Mitt pris 1000 kronor.
Toalettbord/Sminkbord/Avlastningsbord IKEA, serie MALM, i ek. En stor låda med 4 smålådor i. Längd: 190 cm. Djup: 43 cm. Höjd: 90 cm. Lådornas storlek: 39x33 cm. Obs! ser inte ut exakt som på bild, den svarta glasskivan är ej med.
Bordets storlek är Bredd: 190 cm, Djup: 43 cm, Höjd: 90 cm. Bordet har en smart utdragningsbar låda som är filtklädd, så smycken ex ligger stilla Detta bord fungerar också som skrivbord om man använder barstolar till Färg EK Nypris 1495 kr(finns ej kvar på ikea idag) Har även 2st barstolar som passar till om man vill använda det som skrivbord nypris 169 kr/st, nu 2 st för 100 kr
Avlastningsbord/sminkbord. Bredd 190 cm Färg: EK Fint skick
Malm avlastningsbord/sideboard/sminkbord i ek med spegel. 500 kronor.