Till salu inom: ”

märkesväskor säljes

Märkesväska

Trollhättan

Tidigare annonser till salu

Säljer min original Miu Miu-väska i unik modell som kan användas både som partyväska och vanlig axelbandsväska. Är otroligt snygg, i en gul nyans som sticker ut och är väldigt söt :) Jag har köpt den i andra hand och den köptes av förre ägaren i Heathrow flygplatsen i London för 650 pund. Jag har fått bekräftat att den är äkta på NK i Stockholm och jag har många märkesväskor och känner igen äkta vara. Jag kan mötas upp eller skicka väskan kostnadsfritt! Priset är prutbart vid snabb affär
Original Guess i rejält tyg beige/brunt, handtag och detaljer i skinn, snygg kedja och snygga metalldetaljer. Inköpt i Guess butik 2009, det är alltså äkta vara! Stänges med dragkedja, har mobilfack och litet fack inuti likaså på utsidan. Skön bred axelrem som är väldigt bekväm, den snygga kedjan är lång nog för att använda väskan som cross body om man vill det. Den är ca 40 cm bred och 30 cm hög, rymmer alltså en hel del! Slå till på en märkesväska att använda i vår! (Kan maila fler bilder om det behövs, har närbilder på detaljer, Guess-loggan och kedjan)
Säljer flera väskor för att göra plats i garderoben. Guess A - svart-vit-grå väska med tillhörande plånbok. Finns endast i tre exemplar i Sverige: !!!!!!!Sänkt till 2300kr!!!!!!! Guess B - halm-vit clutchväska köptes förra året: !!!!!!Sänkt till 400kr!!!!!! Guess C - blå-geopardgrå väska. Även den finns endast i tre exemplar i Sverige: !!!!!!Sänkt till 1900kr!!!!!! Moschino - svart-vit väska, köpt i italien: !!!!!!Sänkt till 1200kr!!!!!! Alla väskor är oanvända!!!! Alla väskor är originala!!!! Svarar snabbt på mail. Först till kvarn. /Tab
Har en dator som jag vill sälja. Det är inga som helst fel på den utan den fungerar lika bra som den gjorde då jag fick den ny i födelsedagspresent 2009. Här nedan kommer lite teknisk information: Dell Studio 1555 - Windows Vista Home Premium - Processor: Pentium(R) Dual Core CPU - Minne (RAM): 3,00 GB - Hårddisk: 250 GB - Systemtyp: 32-bitars operativsystem - Med Webb kamera - Datorskärmen är på 15 tum Med datorn medföljer två dyra märkesväskor (Björn Borg) Intresserad? Bud, tack!
Säljer en riktigt fin märkesväska av märket Tory Burch. Liten perfekt väska att slängs över axeln en riktigt stilren väska i nougat beige färg. Dustbag finns kvar endast använd vid 4 tillfällen så den är i toppskick. Inköpt på NK Nypriset var 4000 . 100% garanti på att väskan är äkta då jag själv köpt den. Mått höjd 12cm bredd 22cm. Endast seriösa köpare som betalar utsatt pris. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.