Till salu inom: ”

luftkylare säljes

Tidigare annonser till salu

Har ett moderkort utan plastramen för att kunna spänna fast en vanlig luftkylare. Så om någon sitter på en sådan tillhörandes am2-sockeln vore jag väldigt tacksam. Betalar symbolsumma Söker också en cpu-kylare till samma sockel, dvs am2. Behöver inte vara någon värsting. Tänkte om någon har en freezer sjua eller någon x4 originalkylare liggandes. 50-300kr PMa eller skriv i tråden vad ni har. Har ett gigabyte HD4550 med hdmi utgång samt passiv kylning som jag kan byta mot en cpukylare om någon hellre vill ha det istället för pengar. Mellan fyra ögon någonstans i sthlm vore det bästa och smidigaste sättet, eftersom det inte rör sig om några större summor osv. Mvh David
Vissa saker är fortfarande kvar. Priserna är Exkl frakt! Komponenter: EVGA x58 Classified 4-way SLI (Finns ingen luftkylare, bara EK water blocks EK-FB EVGA Classified 4-SLI - Acetal + Nickel block) - 1700kr Corsair XMS3 1333mhz 3x2gb - 200kr Intel Core i7 920 (C0/C1, Ingen kylare) - 900kr Gigabyte GTX 480 - 2000kr WD Caviar SE16 500gb 7200rpm - 250kr WD Caviar Black 640gb 7200rpm - 300kr OBS. Kartonger finns enbart till grafikkort, moderkort och processor. Kan inte lova att alla tillbehör finns kvar. Nås bäst på pm/mail.
Säljer nu min noctua NH-D14, för 400kr, SÄljer också 2 gig ram ddr3 adata Röda. 130kr. Har lite Diverse kablar till salu som bara ligger och skräpar för har ej någon användning av dem,. PM för info om kablar. Kylaren är SPecad Bäst i test 2009, och fortfarande en av dem bästa luftkylarna som finns. HAr ej användning av den då jag köpte mig en Corsair H80. Först till kvarn. Finnes i Partille, Björndammen.
Hej! Nu är det dags att sälja mitt 5870. Det sitter ett vattenblock från EK på kortet och det är den enda kylaren jag har till kortet. Alltså ingen luftkylare ingår. Önskas bilder på kortet går det fixa. Kortet sitter monterat i en htpc just nu så vill du testa det innan köp går det bra. Betalning kan tas med blocket paket, förskotts betalning till mitt swedbank konto eller så kan du hämta och betala på plats. Frakten betalas av köparen. Har du några frågor är det bara att höra av sig. Johan
Har ett ati 6970 med ek nickel/acetal fullcover block över. Skickar även med orginal luftkylare som är felmärkt ena klistermärket står 6950 men serienummret visar att det är 6970. Samma kylare iaf så inte sämre kylare för det. Kortet är av refrensmodell. Inget kvitto utan garanti mot tillverkare om det skulle gå sönder mot förmodan. Priset är inkl frakt och först till kvarnen gäller. Referenser finns och förskottsbetalning på mitt konto innan jag skickar. Pm vid intresse.