Till salu inom: ”

loncin mc cross motor 250cc säljes

Tidigare annonser till salu

Komplett motor 5växlad Loncin 250CC luftkyld med kick, växelspak, insug och startmotor. Andra sorter och storlekar finns på lager som Lifan, Zongshen mf. Skickas över hela Sverige! Om företaget Välkommen till 4SPEED AB 4SPEED AB är butiken där du kan köpa det mesta Mc, Atv, Cross, Dirtbike,personligutrustning, reservdelar och tillbehör till mycket bra priser. Ett mycket prisvärt alternativ på utrusning är 4Speed Collection, kläder och tillbehör direkt från fabrik till superpriser, mycket omtyckta av kunder i hela Norden.
Shineray 125cc Lätt MC Mätarställning: 0 mil Färg: svart Typ: Touring/Landsväg Info: Shineray 125 XY-GY6 är en landsvägsregistrerad motorcykel som är klassad som lätt mc. Modellen är en crossover mellan en offroad och en motard med 17 tums bakhjul och 19 tums framhjul. Konstruktionen är gedigen för att vara i denna prisklassen och man kan verkligen belysa motor, ram och fjädringskomponenter. Stötdämparna fram och bak kommer från välkända Fastace (www.fastace.com) vilket bådar för kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Modellen har en kraftig men lätt ram med en rejäl sving som har har fasta lägen för kedjespänningen och fjädringsupphängning av Pro-Link typ. Motorn kommer från Shineray själva men är till konstruktionen och utseendet samma som Loncin och Zongshen 250cc motor som sitter bl.a i Apollos FX 250cc cross. Detta innebär att motorn är relativt överdimensionerad med samma topp och portning som 250cc men med mindre cylinder. Det bådar för god hållbarhet och prestanda. Snygg och diskret ljuddämpare i aluminium. Rent generellt får man intrycket av att maskinen är väldigt välbyggd och genomtänkt och att den borde ha en betydligt högre prislapp. Det finns bra och fina detaljer som man bara hittar på dyrare maskiner. Exempel är att man kan ställa bromspedalens höjd efter eget önskemål med hjälp av ett ovalt inställningshjul. Praktisk och stadig pakethållare, fotpinnar för passagerare samt den enkla och effektiva kedjespänningsmekanismen. En analog och lättöverskådlig instrumentpanel tilsammans med en lite digital display som visar växelval ger föraren bra överblick över sin körning. Shineray 125cc är den absolut mest prisvärda hoj vi har sätt och provat.
Shineray Lätt MC /Enduro/ Motard Mätarställning: 0 mil Färg: svart Typ: Offroad Info: Shineray 125 XY-GY6 är en landsvägsregistrerad motorcykel som är klassad som lätt mc. Modellen är en crossover mellan en offroad och en motard med 17 tums bakhjul och 19 tums framhjul. Konstruktionen är gedigen för att vara i denna prisklassen och man kan verkligen belysa motor, ram och fjädringskomponenter. Stötdämparna fram och bak kommer från välkända Fastace (www.fastace.com) vilket bådar för kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Modellen har en kraftig men lätt ram med en rejäl sving som har har fasta lägen för kedjespänningen och fjädringsupphängning av Pro-Link typ. Motorn kommer från Shineray själva men är till konstruktionen och utseendet samma som Loncin och Zongshen 250cc motor som sitter bl.a i Apollos FX 250cc cross. Detta innebär att motorn är relativt överdimensionerad med samma topp och portning som 250cc men med mindre cylinder. Det bådar för god hållbarhet och prestanda. Snygg och diskret ljuddämpare i aluminium. Rent generellt får man intrycket av att maskinen är väldigt välbyggd och genomtänkt och att den borde ha en betydligt högre prislapp. Det finns bra och fina detaljer som man bara hittar på dyrare maskiner. Exempel är att man kan ställa bromspedalens höjd efter eget önskemål med hjälp av ett ovalt inställningshjul. Praktisk och stadig pakethållare, fotpinnar för passagerare samt den enkla och effektiva kedjespänningsmekanismen. En analog och lättöverskådlig instrumentpanel tilsammans med en lite digital display som visar växelval ger föraren bra överblick över sin körning. Shineray 125cc är den absolut mest prisvärda hoj vi har sätt och provat.
Shineray Lätt MC / Enduro / Motard Mätarställning: 0 mil Färg: svart Typ: Offroad Info: Shineray 125 XY-GY6 är en landsvägsregistrerad motorcykel som är klassad som lätt mc. Modellen är en crossover mellan en offroad och en motard med 17 tums bakhjul och 19 tums framhjul. Konstruktionen är gedigen för att vara i denna prisklassen och man kan verkligen belysa motor, ram och fjädringskomponenter. Stötdämparna fram och bak kommer från välkända Fastace (www.fastace.com) vilket bådar för kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Modellen har en kraftig men lätt ram med en rejäl sving som har har fasta lägen för kedjespänningen och fjädringsupphängning av Pro-Link typ. Motorn kommer från Shineray själva men är till konstruktionen och utseendet samma som Loncin och Zongshen 250cc motor som sitter bl.a i Apollos FX 250cc cross. Detta innebär att motorn är relativt överdimensionerad med samma topp och portning som 250cc men med mindre cylinder. Det bådar för god hållbarhet och prestanda. Snygg och diskret ljuddämpare i aluminium. Rent generellt får man intrycket av att maskinen är väldigt välbyggd och genomtänkt och att den borde ha en betydligt högre prislapp. Det finns bra och fina detaljer som man bara hittar på dyrare maskiner. Exempel är att man kan ställa bromspedalens höjd efter eget önskemål med hjälp av ett ovalt inställningshjul. Praktisk och stadig pakethållare, fotpinnar för passagerare samt den enkla och effektiva kedjespänningsmekanismen. En analog och lättöverskådlig instrumentpanel tilsammans med en lite digital display som visar växelval ger föraren bra överblick över sin körning. Shineray 125cc är den absolut mest prisvärda hoj vi har sätt och provat.
Shineray Landsvägsreggad 125cc Motorcykel Mätarställning: 0 mil Färg: svart Typ: Touring/Landsväg Info: Specialerbjudande! Shineray 125 XY-GY6 är en landsvägsregistrerad motorcykel som är klassad som lätt mc. Modellen är en crossover mellan en offroad och en motard med 17 tums bakhjul och 19 tums framhjul. Konstruktionen är gedigen för att vara i denna prisklassen och man kan verkligen belysa motor, ram och fjädringskomponenter. Stötdämparna fram och bak kommer från välkända Fastace (www.fastace.com) vilket bådar för kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Modellen har en kraftig men lätt ram med en rejäl sving som har har fasta lägen för kedjespänningen och fjädringsupphängning av Pro-Link typ. Motorn kommer från Shineray själva men är till konstruktionen och utseendet samma som Loncin och Zongshen 250cc motor som sitter bl.a i Apollos FX 250cc cross. Detta innebär att motorn är relativt överdimensionerad med samma topp och portning som 250cc men med mindre cylinder. Det bådar för god hållbarhet och prestanda. Snygg och diskret ljuddämpare i aluminium. Rent generellt får man intrycket av att maskinen är väldigt välbyggd och genomtänkt samt att den borde ha en betydligt högre prislapp. Det finns bra och fina detaljer som man bara hittar på dyrare maskiner. Exempel är att man kan ställa bromspedalens höjd efter eget önskemål med hjälp av ett ovalt inställningshjul. Praktisk och stadig pakethållare, fotpinnar för passagerare samt den enkla och effektiva kedjespänningsmekanismen. En analog och lättöverskådlig instrumentpanel tilsammans med en lite digital display som visar växelval ger föraren bra överblick över sin körning. Shineray 125cc är den absolut mest prisvärda hoj vi har sätt och provat.