Till salu inom: ”

lokal överlåtes säljes

Tidigare annonser till salu

Om fastigheten Trevligt modernt kontor, mycket effektivt, mestadels öppen planlösning. 402 kvm i ett plan plus 70 kvm 1/2 tr ned, förbinds med interntrappa, där finns ett modernt fullt utrustat pentry och ett stort konferensrum, lite lageryta mm. Kontoret ligger med ett lugnt läge med utsikt över Armémuseum, men med bara några minuters promenad till Östermalmstorg med T-bana och bussar. Många trevliga restauranger och all service inom några minuters promenad. Förmånliga hyresvillkor; 2 250:-/kvm inkl värme/kyla plus fastighetsskatt, ca 155:- per kvm. Hyresavtalet överlåtes ifrån sittande hyresgäst. Befintligt avtal löper till 2015 01 31 5 garageplatser i huset, 2 500:- per mån. Lokaltyp Kontor 472 m²
Kontorslokal på Drottninggatan 110 överlåtes. Total area 190 kvm med en månadshyra på 20.000 kr. Mycket fin lokal, en trappa ner mitt i stan. Ljus med valv i tak och stora takfönster. Lokalen har genomgående parkett, pentry och toalett med dusch. Den är uppdelad i fyra rum (samt ett förråd) om ca 35-40 kvm där det ena används som mötesrum, två som kontorsrum och det sista som lunchrum/avslappnat mötesrum. Lokalen kan överlåtas delvis eller helt möblerad med upp till 14 kontorsplatser. Ring om ni är intresserade av att komma förbi och titta.
Aktiv rörelse i teknisk bransch överlåtes med eller utan rörelse/lager. Rörelsen går bra men önskas annan bransch så går det bra at byta inriktning. Bra skyltfönster mot strög med mycket trafik och många gående. Lokalen är cirka 80 kvm totalt i ett plan och kan omdisponeras då vissa väggar är flyttbara. Rörelsen säljes p.g.a. flytt, överlåtes på seriösa villkor, med eller utan lager med tillträde efter överenskommelse.
Lokal i Kista överlåtes. Lokalen har använts som möbelbutik de senaste åren, men kan användas till annan verksamhet vid överrenskommelse med hyresvärden. Lokalen finns i ett bra område, ca 5 minuters gångavstånd från Kista Galleria. I lokalen finns ett litet kök samt toalett. Yta: 500 m2 Adress: Norgegatan 2 Hyresvärd: Brostaden Lokalen kan förvärvas med eller utan möbler beroende på intresse. För information om pris mm, kontakta oss på mail eller telefon.
Helt nyrenoverad lokal, lokalen ligger ett kvarter bakom lilla torg. Högskolan ligger stenkast ifrån och det gör att det blir en vältrafikerad gata. Endast lokalen överlåtes INTE verksamheten. Lokalen har två plan, butiksplanet är ca30 kvm, källaren ca 40. Mycket bra hyra för en så fin lokal. Jag vill endast ha betalt för renoveringen och inte lokalen, så är ni intresserade så ör gärna av er på nr 0709123224 och 0739467023