Till salu inom: ”

ljusstakar 5 ceasar stoffi nagel bmf tyskland säljes

Tidigare annonser till salu

Hej Vi söker ett nytt tryggt hem åt vår underbara dobermannhane Ceasar. Ceasar är 14 månader och är en renrasig dobermann med jättefin stamtavla. Tyvärr måste vi hitta ett nytt hem till honom pga ändrade familjeförhållanden och tidsbrist. Han är otroligt glad och lekfull. Ceasar har gått valpkurser, lydnadskurser mm. Han är ensamhetstränad och kan de vanligaste kommandona, är duktig på inkallningar. Snäll mot barn och kommer överrens med alla hundar, både tikar som hanar. Han är självklart registrerad i SKK och vaccinerad osv. Vi vill att Ni som är intresserade är hundvana och vet vad en dobermann behöver (som dessutom är i tonåren nu). Att Ni kan hantera Ceasar då han kan vara väldigt stressad vid olika tillfällen, t.ex när han ska hälsa på nya människor och när han kommer till nya ställen. Han behöver mycket träning, aktivering, tid och uppmärksamhet. Om Ni tror att ni kan vara rätt hem och familj för Ceasar så skriv ett mejl till mig och beskriv så mycket som möjligt om Er och gärna om eran hundvana. Och hör gärna av er om ni har några frågor.
Hej. Vill du göra dina egna naglar hemma, och slippa gå och kasta ut pengar att andra ska göra det till dig? Då har du kommit rätt. Jag säljer allt som nytt, och i paketet finns där : * 1 st nagelslipmaskin (klarar alla typer av material) Steglös inställning(0-30000 varv) Den är reverserande(har både höger och vänstergång) inkl 1 askutbytbara slipytor, till olika filningar på naglen. * 1 st UV-lampa med lysrör.Perfekt för marknadens ALLA material som behöver uv-lampa!Går även att torkanagellack i. * 1st Speciell Nagelklippare. * Filar * En box med sorterade naglar * Franska naglar ca 500st * Naturella naglar ca 500st * Tillbehör * Pensel * Formar som gör det lätt för dig att göra formen på naglarna, tex. när du gör franska. Några frågor så bara hör av dig. Jag fick själv ge 3tusen för allt, men Ge mig ett pris du vill ge för det och jag ska godkänna det, men inga skambud !
Dina händer är ditt visitkort! Att göra snygga naglar är en självklarhet för mig.. men är även service och ett professionellt bemötande viktigt för dig till ett bra pris? Då har du kommit helt rätt. Jag kan erbjuda dig det lilla extra! Jag är utbildad nagelterapeut och arbetar i huvudsak med gelé. Jobbar mycket med glitter och även nageldesign. Jag finns i Upplands Väsby. Mellan 17-31 mars har jag ett kanon erbjudande då jag bjuder på nageldesignen! (till ett värde av 250kr) Först till kvarn... För ett nytt set hos mig inkl fransk tar jag bara 495kr, och jag garanterar att du blir nöjd och att naglarna håller! Har du frågor och funderingar eller önskar boka tid, tveka inte att höra av dig. Jag finns här för Dig. Varmt välkommen! ps: för att se fler bilder gå gärna in på min blogg www.endlessnails.blog.com
Fina naglar till kanonpriser! Jag håller på att utbilda mig till Nagelteknolog, är klar med kursen men gör nu min praktik därför gör jag naglar till elevpriser! Låter detta som något för er så ring eller maila för att boka en tid. Mvh Marie Priser Naturell 200:- Fransk/glitter 250:- Återbesök Litet 200:- Stort 250:- Borttagning av material 150:- Klassisk Manikyr 150:- Dekorationer/Stenar 10:- Jag sitter hemma och gör naglarna. Bor i Lerum fram tills 8 Apil, sen kommer jag att flytta och kommer finnas i Olofstorp. Kan även tänka mig att göra hembesök!
Dina händer är ditt visitkort! Att göra snygga naglar är en självklarhet för mig.. men är även service och ett professionellt bemötande viktigt för dig till ett bra pris? Då har du kommit helt rätt. Jag kan erbjuda dig det lilla extra! Jag är utbildad nagelterapeut och arbetar i huvudsak med gelé. Jobbar mycket med glitter och även nageldesign. Jag finns i Upplands Väsby. Passa på att bli fin om händerna nu till våren med mitt aprilerbjudande, nytt set 395:- och jag bjuder på nageldesignen! (Ordinarie pris nytt set 495:-, design 250:-) Tiderna går snabbt så Först till kvarn... Jag garanterar att du blir nöjd och att naglarna håller! Har du frågor och funderingar eller önskar boka tid, tveka inte att höra av dig. Jag finns här för Dig. Varmt välkommen! ps: för att se fler bilder gå gärna in på min blogg www.endlessnails.blog.com