Till salu inom: ”

litografi ronnie pettersson säljes

Tidigare annonser till salu

Litografi, motiv Ronnie Pettersson mått ca 90 x 70 cm , 473/500 Vi säljer på auktion eller anbud, vilket betyder att det angivna priset är ett uppskattat marknadsvärde. Slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivningen.
Tavla, litografi, Ronnie Pettersson, 473/500, ca. 90x70 cm Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och försäljning av objektet.
Litografi Ronnie Pettersson 473/500, mått ca, 90x70. Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och försäljning av objektet.
Litografi, Ronnie Pettersson, mått ca 90x70 cm, nr 134/500 Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och försäljning av objektet.
Litografi, Ronnie Pettersson, mått ca 90x70 cm, nr 134/500 Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och om objektet säljs på auktion eller anbud.