Till salu inom: ”

litet torp uthyres årsvis 1500kr månad säljes

Tidigare annonser till salu

Vi är ett skötsamt par som verkligen längtar efter att flytta ut på landet. Vi tycker om att fixa och vara i trädgården och pysslar gärna med både trädgårdsarbete och renovering. Vi har båda jobb i Huskvarna samt Jönköping och fast ekonomi. Vi är alltid noga med hyran och har aldrig fått några klagomål. Vi är rökfria. Vi önskar hyra ett litet hus, torp eller radhus i Jönköpingsområdet. Alla lägen är intressanta, vi har körkort och är flexibla. Hör gärna av er.
Litet 1920-tals torp med ljust och fräscht vardagsrum med enastående värmekamin, kök med kyl och spis, sovrum och rejäl hall (trägolv överallt - förutom i hallen). Vinden är inredd till sovrum; förråd med garage och utedass finns på mark som är 2018km2. Grund: krypgrund; stomme: trä; bjälklag: trä; fasad: trä; takbeklädnad: tegel. Vatten finns vid tomtgräns. Avlopp saknas. El finns i huset. Huset finns någon hundra meter efter rondellen på väg mot Tingsryd (från Ingelstad). Kontaktas via epost eller mobil: 0722515925 - det går bra även via hemtelefon (helst efter kl. 18:00).
Litet torp med enkel standard uthyres årsvis (1500kr mån). Ligger ca 38km norr om Stockholm vackert och ostört beläget på en skogstomt 5-10 min promenad till en sjö. -Finns ej vatten eller El i huset. -Huset har en solcells panel som kan driva lampor m.m. -Gasplatta och vedspis. -Två rum inkl kök. -Gästhus om ca 10 kvm -Utedass -Vedbod Vi ser gärna att hyresgästen har ett intresse av att ta hand om huset och trägården.
Vi är ett par som bott i Stavsnäs By en tid permanent i väntan på vår lägenhet i stán. Då vi stortrivdes letar vi nu efter ett litet ställe att hyra på 1-3 år tex, kanske av någon som för tillfället inte kan använda sin stuga men vill ha den kvar. Vi är sedan tidigare husägare och har vana av både skötsel, underhåll osv. Vi är 46 resp 51 år med en liten hund och har båda goda inkomster samt fasta arbeten. Stugan kan vara av enklare karaktär, bara det går att vara där åretrunt på nåt sätt. Maxhyra ca 3.500,-/månad exkl el/drift. Referenser lämnas gärna! Hör gärna av dig/er på mail eller telefon. Mvh /Monica o Kenneth
Du kanske har en stuga/torp som just nu står för mycket öde och behöver lite skötsel. Önskar hyra sommarstuga, torp eller litet hus i Varbergs kommun (ju närmare stan och havet desto bättre) inför sommaren. Gärna lite ensligt läge, rinnande vatten och el ett krav inne men utedass är inget hinder. Inte mindre än 30 m2. Kan tänka mig att hyra årsvis alternativt över säsong april till oktober. Max hyra 25 000/år i kallhyra. Är händig och trädgårdsintresserad. Sköter gärna om en vildvuxen trädgård och kan enligt överenskommelse göra mindre underhållsarbeten. Inga problem om det är omöblerat eller i behov av grovstädning. Väluppfostrad hund ingår. Har god ekonomi, de som kommer vistas i stugan är stillsamma vuxna. Svara endast via mail och gärna med bilder och karta.