Till salu inom: ”

lite delar honda dax monkey säljes

Tidigare annonser till salu

50 cc fyrtaktsmotor halvautomatisk motor komplett med förgasare och tändning. OBS ! Har både startmotor och kick ! Mekaniskt i bra skick och har bra kompression. Oskruvad och orörd orginalmotor som kommer ifrån en krockad midsize ATV. Motorn har gått väldigt lite. Det enda som har gjort med motorn är att en spricka på kopplingssidan har svetsats. (Jobbet är utfört av licenssvetsare) Motorn är lite oxiderad och ful pga stått under en pressening över en tid. Den är dock i bra skick mekaniskt och komplett. Perfekt utbytesmotor som passar både Fiddy, hondamonkey och dax. Jag har själv tänkt att använda den till ett gocart bygge eftersom den är halvautomat med elstart. Bra utbytesmotor till dig med en defekt motor. Finns annonsen kvar är motorn kvar
Har en 125cc fyrtakts motor som är komplett med hela elsystemet förgasare avgassystem kick växelpedal gashandtag kopplingshandtag batteri 3900kr Bara att sätta på den på en ram och ut och köra, hemmabygge eller honda xr ram mm. Jag köpte motorcykeln ny med denna motorn på och har kört ca 65 mil med den funkar perfekt. Har även en Dax ram nyare modellen med 5,5 liters tank skönt om man kör med lite mer effekt, ramen är ny aldrig kört med den färg svart 1600kr Har även kopplings och gasvajrar till monkeybikes säljes i par för 60kr Skivbromskitt bak till monkey begagnat men inte rullat många mil 950kr Har även lite annat.
Dax ram 5,5 liters tank komplett med sving, och en framgaffel från någon honda (ej monkey) vet ej vilken modell men komplett med bromsar och clipon styre 1500kr Fälgar 10" komplett med 3st centrum passar dax z50 pbr 550kr Avgassystem 650kr underliggande Styrhållare höjare 75mm 250kr Hastighetsmätare 250kr Styrdämpare 150kr Allt är nytt och aldrig använt. Har även lite annat nytt och begagnat som drev gas kopplingshandtag med omkopplare oljekyl z50 fram lampa mm mm. Mail kontakt, läser mailen dagligen.
Säljer nu min Honda APE replika som endast rullat 36 mil, jag är enda ägaren. Den har inte rullat så mycket eftersom jag haft flera andra monkeys, men har sålt av det mesta så nu är det bara den här kvar och lite delar till olika monkeys. Den är reggad och klar men aldrig vart på ställd, så när den ställs på får man köra tre år innan första besiktning. Har bytt avgassystem och däck.Och gjort en oljeservice. Original grejerna följer så klart med. Apen är större än z50 dax och pbr, den har 12" fälgar. Om det är något ni undrar så är det bara att maila. Finns även pe28+tb insug, drev risers avgassystem och lite till saker till monkeys.
Säljer en extremt fin Honda Dax kopia som endast rullat 69 mil. Årsmodell -09. EU-moped. 4-växlad med koppling. Den är närmast i nyskick och går perfekt så klart. Det är en Dax Skymax Special Edition vilket betyder att den är orginalstylad från fabriken med lite mer chrome osv. Nypris idag 17 495,- Mer info om moppen finns här: http://xtrim.se/product_info.php?cPath=21_28_30_221&products_id=384 Den är påkostad flera tusen i delar, bl a bytt sadel (1309 kr), stötdämpare (1049 kr), bredare och bättre däck + fälgar (ca 1500 kr) + div småsaker som tanklock, dekaler, mm. Alla orginaldelar + div extra delar (växelförare, handtag, insugsrör mm) medföljer, se bild. Pris för mopeden med ovan nämda delar: 9000 kr Har även 3 st ljudämpare till salu som passar Dax, Monkey, PBR, Skyteam mm. Det översta är ett Yoshimura som kostar 1709 kr nytt, vill ha 700 kr för det (+ ev frakt) De andra vet jag ej fabrikatet på, vill ha 500 kr st (+ ev frakt) för dom. Samt 24 mm Mikuni trimförgasare med öppet luftfilter, vill ha 300 kr för den (+ ev frakt) Ljudämparna + förgasaren är i mycket fint skick, knapp använda eftersom moppen de suttit på bara rullat 69 mil. Paketpris för moppen + alla delar= 10 000 kr Ej byte. Maila eller ring.