Till salu inom: ”

lindebergs fastigheter varberg lediga lägenheter säljes

Tidigare annonser till salu

I vårt gårdshus finns en modern lägenhet med egen ingång, Dusch och toalett samt tillgång till kök med full utrustning, tillgång till trädgård med uteplats och grill, TV. Ledigt fr.o.m Fredag 12/8 Pris 300:-/bädd /natt. 2 i sovrummet + 2 i bra bäddsoffa i Vardagsrummet (From september endast uthyrning på helgerna Fred-Lörd-Sönd. B&B om så önskas! Tillägg för Lakan handukar och frukost) OBS! Endast kontakt per telefon! 0734-223310
Hej! Vi är ett par som söker lägenhet i Varberg omgående. Jag jobbar och min flickvän studerar på Campus Varberg, vi har i nuläget inget boende till hösten. Vi har fast inkomst och är ett skötsamt par, utan några husdjur. Vi söker en 2-3 rok, med en maxhyra på 7500 kr/månaden. Har ni en lägenhet till oss? Ring eller maila, dag som natt. Vänliga hälsningar Martin & Veronica
Har från och med oktober, övervåningen på ett mycket fint nyrenoverat hus, ledigt för uthyrning. Våningen består av tre sovrum(omöblerade) varav ett med stor balkong, toalett med dusch/badkar samt ett fullt möblerat vardagsrum med trinettkök och tv, dvd/surroundsystem. Det finns mycket förvaringsutrymme i anslutning till rummen. Tvättstuga och diskmaskin är gemensamt med husägare. Det finns tillgång till stor trädgård. Övervåningen är avskild från nedervåningen med dörr. Huset ligger i Tofta, 7km från Varbergs centrum. Bussen går regelbundet precis utanför huset och tåget från Tofta till Varberg tar bara 6 min till stationen. Det tar 2 min till motorvägen och 10 min till Varbergs centrum med bil. Hyran är 2500 kr per sovrum (tex för tre studenter eller liknande) alternativt 5500 kr för hela utrymmet. Värme, el och vatten ingår i hyran.
Mitt namn är Frida Thorstensson, jag är 24 år och har en fast tjänst på Påskbergets Förskola. Jag & min pojkvän har nyss gått i sär och han ska behålla vår gemensamma lägenhet på Apelvikshöjd och därför är jag ute efter en lägenhet där jag kan flytta in omgående. Då jag flyttade till Varberg för studier 2006, har jag ingen familj jag kan bo hos i väntan på lägenhet utan jag bor hos lite kompisar. Så jag kan verkligen flytta från ena dagen till den andra om det skulle vara så. Jag har en innekatt på 2 år som är rumsren och super snäll :) Jag vill helst bo i Centrum eller på Söder. Jag nås via min mobil, när som helst!
På grund av jobb utomlands så hyr jag ut min lägenhet Januari-Juni kan eventuellt hyras ut längre period om allt fungerar bra. 1 rum och kök 30kvm+6kvm inglasad balkong. Ligger på 3dje plan med utsikt över havet och fästningen m.m. Står möblerad med 46" tv, digitalboks, säng, bäddsoffa m.m kan även hyras ut utan möbler. Passar bra som pendlarlägenhet eller studentboende. Vid intresse skicka mail med lite info om dig och telefonnummer så kontaktar jag dig/er. Priset är inklusive el, värme och vatten men avser uthyrning till en person om ni är två så diskuterar vi pris då.