Till salu inom: ”

lediga lägenheter annestad säljes

Tidigare annonser till salu

Nu har Kanslihuset Fastighetskonsult en tvåa ledig med omgående inflyttning, dvs inflyttning senast 1 november. Fastigheten är byggd 2008 och standarn är hög. Badrummet är helkaklat och det finns tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. För att få lägenheten krävs det att man har en fast anställning samt att man inte har några betalningsanmärkningar. Svara på denna annons så får du vår e-postadress så att du kan skicka ditt anställningsavtal och dina tre senaste lönespecifikationer till oss. Välkommen med din ansökan!
Kanslihuset Fastighetskonslut AB har nu en ledig trea med omgående inflyttning, dvs inflyttning sker senast 1 nov. Huset är byggt 2004 och standarn är hög. Det finns tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Lägenheten ligger på andra våningen men har ändå en egen uteplats på gården. Krav för att få lägenheten: 1. Fast anställning 2. Inga betalningsanmärkningar Är du intresserad av lägenheten så svara på annonsen. Du kommer då få e-postadress till Kanslihuset så att du kan bifoga ditt anställningsavtal och dina tre senaste lönespecifikationer. Välkommen med din ansökan!
Kanslihuset har nu en etta ledig med inflyttning 1 dec. Lägenheten har en egen uteplats men är ändå belägen på andra våningen. Fastigheten är byggd 2003 och har en hög standard med ekparkett och helkaklat badrum. För att få lägenhet hos Kanslihuset krävs det att man har en fast anställning samt att man inte har några betalningsanmärkningar. Anställningsavtal och de tre senaste lönespecifikationer kommer att efterfrågas. Är du intresserad av lägenheten svara på annonsen samt gå in på vår hemsida och gör en intresseanmälan, www.kanslihuset.com.
Nu har Kanslihuset en etta med pentry ledig för uthyrning den 1 jan. Huset är byggt 2003 och har genomgående ekparkett samt ett stort fräscht badrum med dusch. Balkong finns ej. Lägenheten är belägen på tredje vånigen och det finns hiss. För att få lägenhet hos Kanslihuset krävs det att man har fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Dokument kommer att efterfrågas. Är du intresserad av lägenheten så svara på denna annons. Välkommen med din ansökan!
Nu har Kanslihuset en tvåa ledig för uthyrning den 1 januari. Lägenheten håller en hög standard med helkaklat badrum och genomgående ekparkett. Lägenheten ligger på första våningen och det är insyn från gatan. Men om inte det stör dig så är det en kanonfin lägenhet. För att få lägenhet hos Kanslihuset krävs det att man har fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Anställningsavtal och de tre senaste lönespecifikationerna kommer att efterfrågas. För att söka lägenheten svara på denna annons. Välkommen med din ansökan!