Till salu inom: ”

lampa med fiskar säljes

Fiskpedikyr
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu mitt 100 liters akvarie på grund vagare intresse för att ha fiskar. Bredd: 35 cm Djup: 30 cm Längd 94 cm Lampa, pump, filter samt täckglas ingår. Det är i fint skick. Bilden visar allt i dess packade format. Alltså är det bara att komma förbi och smidigt plocka med sig allt. Ring bara om du verkligen är intresserad.
Vi säljer vårt 170-l akvarie då vi köpt större. Svart sand ingår och lite tillbehör såsom stenar mm. Lamporna sitter fast i taket och medföljer de också, det gör även en pump.De fiskar som följer med är en ålmal, två jättedanio, två blinda grottetror, två red eye tetror och några black molly. möbeln som det står på följer givetvis med. Bilden visar det som det ser ut nu när det är tömt, fiskarna bor givetvis i vårt stora akvarie så länge.
Gunga med olika funktioner Märke: Fisher Price 4ljudfunktioner; sång, havets vågor, vatten rinner, regnar 3ljud och ljusfunktioner (lampa): ljud+ljus, ljus, ljud I lampan finns det olika fiskar som skiftar i olika färger. Ljudvolym Olika hastighetsnivåer 3 gungfunktioner; 2 fram och tillbaka, 1 från sida till sida. Både sitt- och ryggläge med ett avtagbart bord samt bälte. Mobile med fyra olika färgglada figurer som snurrar. Kan hänga på andra om man så önskar. Ihopfäldbar. Köptes i december, nästan precis innan jul.
hyfsat fin jeep säljes hög och låg 4x4 och 2wd det är diff i bakaxel enda felen är att ABS lampan lyser och den drar höger då man bromsar och den är lite dålig i lacken bra bil om du jagar och fiskar och vill ta dig fram bytes mot tex volvo kombi ej 745 eller 245 eller säljes för 8000 8000kr säljes den för utan extraljus med xenon
Säljer vår oerhört uppskattade Fischer Price gunga i hopp om att den ska glädja någon annan lika mycket som oss. Den har sex olika gunghastigheter och kan gunga fram och tillbaka men även i sidled. Den spelar fyra melodier/ljud med bland annat vågskvalp och regn. Volymen justeras enkelt med en liten ratt. Tyvärr så är lampan sönder och snurrfunktionen på fiskarna samt att det saknas en fisk. Detta har vi klarat oss jätte bra utan. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor!