Till salu inom: ”

lagotto hund säljes

Tidigare annonser till salu

Två hanar och en tik söker nytt hem. Mamman är blandning mellan golden och bordercollie. Pappan är renrasig lagotto. Både mamman och pappan bor här hos oss. Dom har ett fantastiskt lynne och är underbara personligheter, valparna lika så. Dom är vana vid barn och katter. Även hanterade mycket av barn. Födda: 2013-03-23 Leveransklara: 2013-05-25 Vid leverans är valparna avmaskade, vaccinerade, chipade och veterinärbesiktigade. För mer info ring: 0736-221229
Vit-brun hane, Sebastiano, född 130325 är ledig pga allergisk reaktion i tilltänkta familjen. Bägge föräldrarna är mycket stabila, trevliga hundar som bägge är HD fria, ögonlysta ua före parning och mentalbeskrivna med godkänt skott. Sebastiano är registrerad i Svenska Kennelklubben och kommer att vara besiktad, vaccinerad, ID märkt, avmaskad och doldafel försäkrad i Agria i tre år, vid leverans. Han är leveransklar vid 8v ålder 20 maj. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Lagotto romagnolovalpar e. Don Curleones Constanzo u. Lucky-Choice säljes till aktiva hem, gärna med utställningsintresse. Föräldrarna är utställningsmeriterade, friröntgade med A-höfter, sunda och trevliga familjehundar. Valparna är födda den 3/5 och leveransklara vid 8 veckors ålder den 28/6. De är då registrerade i SKK, veterinärbesiktade, chipmärkta, vaccinerade, avmaskade, allt enligt SKK:s regler. 2 valpar finns kvar att tinga. För mer information besök www.snoyran.se, maila eller ring e. kl. 16. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu vår fina hundbur som vi haft i våra två senaste bilar (Saab 9-5 och Nissan Primera). Buren fungerar jättebra i såväl hem som bil. Då vi nu köpt en liten bil och redan har en bur i hemmet blir denna tyvärr överflödig. Passar allt från små hundar upp till ungefär 20-25 kg hundar. Vi har haft vår Lagotto i den och han får gott och väl plats (väger ungefär 20-22 kg). Buren kan öppnas från både fram och baksida (se bild). Mått Bredd: 56,5 cm Djup: 93 cm Höjd: 65,5 cm Hämtas vid Sickla köpkvarter.
Hej! Jag är student och bor sedan 2 år i sthlm och lever nu utan hund men saknar det verkligen! Jag är uppväxt med boxer och lagotto och har stor hundvana, bla tävlat i lydnad och agility. Jag bor på östermalm och går runt djurgården nästan varje dag men det är inte lika kul utan hund. Hade tex kunnat rasta din hund mitt på dagen eller när ni behöver det. Pengar är jag inte intresserad av utan skulle göra det mest för att jag saknar min egen hund hemma i skåne. Jag ser helst att du bor på östermalm. Mvh Filippa