Till salu inom: ”

lägenhet abrahamsberg säljes

Bytes

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

Hyr ut min 2a i Abrahamsberg tills vidare. Lägenheten är ny renoverad och allt är nytt. Soffan, Sängen, vitvaror allt är nytt i lägenheten!! Lägenheten är ljus och välplanerad. Nära till tunnelbana ca 5 min och 5min med bil till Sveriges modernaste centrum "Bromma Blocket". Bara 100meter till Lillsjön. 3 månaders deposition och att vi skriver kontrakt. Planerar att hyra ut från och med nu i slutet av månaden. Fast inkomst. Flytande svenska!!!
Fin lgh med högt i tak om 56 kvm, från början en stor 2:a med matrum men nu ombyggd till en trea då man har låtit slå upp en skiljevägg till matrummet, därav ett extra sovrum. Nyligen stambytt, tapetserat och samtliga golv är nya utom vardagsrummet som har fått behålla sin fiskbensparkett. Två källarförråd + stort cykelrum, väldigt gott om förvaringsutrymmen. Nyrenoverad tvättstuga, alltid gott om lediga tider. Nära till skola, dagis och affärer. 5 min promenadsväg till Lillsjön och mindre än 2 min till Abrahamsbergs Tunnelbana. Hyresvärd HSB http://www.hsb.se/stockholm/vara-hyresfastigheter/visa-inte/abrahamsberg
Hej, Jag heter Johan och är 35 år. Jag är ute efter en omöblerad lägenhet att hyra under en längre tid, minimum sex månader! Då alla mina vänner samt familj bor i västerort är det där jag först o främst söker( Abrahamsberg, Riksby, Bromma). Som person är jag lugn och skötsam, arbetar heltid och på den lilla fritid jag har tränar jag och umgås med vänner. Min ekonomi är stabil så depositioner och hög hyra är inget problem, förutsatt att det är valuta för pengarna!! Referenser finns givetvis att tillgå vid förfrågan. Mvh//Johan
Önskar byta! Min lägenhet ligger i ett mycket lungt och naturnära område. Lägenheten är nyligen målad och allmänt tillfixad utan att vara i toppskick. Nymålat i hall, sovrum och vardagsrum. Nykaklat badrum. Litet kök och separat matplats. Balkong, som är nyrenoverad i vintras. Lägenheten är genomgående med fönster på båda sidor. 5 minuter från Abrahamsbergs tunnelbana. Jag vill gärna byta till något som antingen är närmare city eller större i likvärdigt område (närförort).
Hyr ut min 2a i Abrahamsberg tills vidare. Lägenheten är ny renoverad och allt är nytt i lägenheten. Del möblerad, säng, köket är komplett, tvättmaskin. Lägenheten är ljus och välplanerad. Fri parkering på gatan. Nära till tunnelbana ca 5 min och 5min med bil till Sveriges modernaste centrum "Bromma Blocket". Bara 100meter till Lillsjön. 3 månaders deposition och att vi skriver kontrakt. Planerar att hyra ut den tillsvidare och 1år framåt. Svarar på Mail bara!!