Till salu inom: ”

kymco reservdelar säljes

Tidigare annonser till salu

Själva mopeden är i bra skick men p g a vandalisering så är följande trasigt; sätet är brutet, styrlåset brutet, fronten är av, ena handbromsspaken är trasig och lacken repad. För övrigt fungerar mopedens motor bra och den var i bra skick, men då jag inte har tid med att försöka få den i brukbart skick igen säljer jag denna moped (som jag köpte förra året för 8000 kronor) till ett billigare pris. Perfekt tillfälle för att köpa något om man är händig och vill pyssla med eller om man behöver reservdelar till en annan Kymco-moped.
Pris exklusive moms: 56 796kr Kymco MXU 500 Vägreg 4x4 Mätarställning: 0 mil Färg: Röd Typ: 4-hjuling Info: Avdragbar moms, Automatisk växellåda, Kvalitéts ATV med 3 års garanti. Finns i Röd eller Svart. Vinch och drag ingår - värde 4995kr. Betala: 77 995kr så ingår: Vinsch, drag, hasplåtsats i aluminium, plog 150 cm m. plogram, värde: 17 485kr. Mer info och bilder på www.motoro.se------Se även vår kompletta ATV-Shop, Reservdelar och tillbehör till din ATV.
Hej, säljer nu min Kymco super 8 som jag har haft i ca 1 år och rullat i ca 900 mil. Servad för 100 mil sedan. Det sitter ett Stage6 pro replica rör på den och en 70cc airsal-cylinder, men originalröret, samt andra delar följer med som Kedjelås, bakskärm och lite reservdelar. Lägg till en tusen-lapp så får ni en Baotian classic på köpet! Dock så är bensinkranen sönder på den, men det är lätt fixat! Mejla eller ring för mer info. OBS! Ej intresserad av byten. Skambud undanbes. EJ PRUTBART.
Jag säljer nu min scooter. Märke: Kymco Det tråkiga är att den inte startar men det är lätt fixat för den som orkar mecka med den. Samt lite repor här och var. När den väl startar och funkar så går den som en klocka. Byte kan också tänkas mot en fungerande scooter. Med följer en massa reservdelar, som ex: motorer och däck. 1300:- prutat och klart!
Säljs som renoveringsobjekt eller för reservdelar, mopeden startas men går trögt misstänker förgasaren , har dock inte tid o laga den , inte trimmad kör på 45-50 2 hjälmar och ett abuslås ingår i priset 1200 kr avhämtning sköter köparen maila mig för mer info mopeden finns o hämta vid halmstad säljs på befintlig skick Som sagt maila mig på så kan vi disskutera Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.