Till salu inom: ”

kraftigt vackert tyg ull möbeltyg allmoge folklore grön blå säljes

Tidigare annonser till salu

Suverän åkpåse / sovsäck för de minsta. Mycket hög kvalitet, intressant design och naturlig fårull som är absolut bäst för barn. Ullen är varm , låter huden andas och bevarar konstant temperatur inne i sovsäcken, som gör att barnet varken fryser eller svettas. På utsidan kraftig , vattenavvisande tyg. Åkpåsen passar till de flesta barnvagnar och bilstolar. Det finns färdiga hål till 3-punkts och 5-punkts bälte. Dragkedja rund om så man kan ta lös överdelen helt. Storlek 90 cm. Alla åkpåsar som jag säljer är tillverkade av ekologisk ull och innehar olika certifikater bl.annat EKO-ekologiska produkter och WOOLMARK -ren ull. Pris 850 kr. Kan skickas med bussgods även mot efterkrav så du betalar när du hämtar ut paketet. Frakten kostar 69 kr. inom hela Sverige.
Övrigt, stl. One size, dam Mycket diskret och vacker svart kvalitetshatt i 100%ull. Brett sammetsband draperat runt hela kullen som avslutas med en fin rosett vid höger öra. Rosetten är fordrad med ett sidenliknande tyg.Inköpt för några år sedan till ett pris av 800:- men har knappt använts.Strl 57 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer två av mina fina Gucci Väskorna är inköpta i Stockholm. Ser helt nya ut då jag endast använd dessa vid specifika tillfällen. Den klassiska modellen som är tidlös och kan användas både till vardags och fest. Den andra väskan är större och kraftigare tyg. Kan med fördel användas till kontoret eller på resan som handbagage då det får plats både pärmar och mappar samt dator i den.. Unik och vacker. Självklart finns serienummer inuti väskorna för äktheten.. Priset för den klassiska väskan : 3000 Den stora portföljen: 5000 Gå gärna in på Guccis hemsida för att läsa mer om väskorna! Är ni intresserade av fina exklusiva väskor så missa inte denna chans till en bra affär. Jag säljer då jag tycker det är synd att så fina väskor bara ska samla damm, då jag redan har andra favoriter:) Har även Gucci skor och Karen Miller skor samt väskor till försäljning:) Bifogar gärna foton vid intresse!
Tyg i olika färger som passar till att sy kläder av, men kan även användas till gardiner, kuddar, möbeltyg osv. Det är två olika vita tyger, det ena vita tyget är i trikå och passar till muddar, maskeraddräkter och barnkläder. Det andra vita tyget är ett vävt tyg med 90% viskos och 10% ull som passar till kläder, gardiner och dukar. De flesta tygerna är i polyester eller viskos. Beige - tunt tyg 15 kr/m Olivgul - fint fall 15 kr/m Vinröd - tunt tyg 20 kr/m Mörklila - tunt tyg 20 kr/m Grågrön - skiftar i grå, beige och grönt 25 kr/m Grå med lila trekanter - foder 25 kr/m Vit trikå - muddväv 25 kr/m Mörkgrön - tunt tyg 30 kr/m Brungul - kraftigt tyg 30 kr/m Orange - kraftigt tyg med struktur 30 kr/m Vit - mjukt och fint fall med lite ull 35 kr/m Röd - medelkraftigt tyg med lite ull 35 kr/m
Kraftigt vackert tyg ull möbeltyg allmoge folklore grön blå