Till salu inom: ”

kontinental 180x200 lindenäs kungsängen säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer en Kungsängen Kontinental Gustav III -säng, 90 cm lång. Sängen köptes på deras butik på Bysistorg för ett år sen och har sammanlagt använts max fyra månader. Fina träben medföljer. Säljs på grund av flytt. Detta är länken till den på internet-sidan. http://www.kungsangen.com/sortiment/kontinentalsangar/gustav-iii-772.html Nypriset som ni ser är alltså 7400 kr dock säljs den för 71150 kr med deras lilla rabatt där på hemsidan. Jag säljer den för 4000 kr med träbenen då. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En av Kungsängens finaste kontinentalsäng säljes. Inköpt 2013-10-25. Sovgott garanti fram till 2014-01-25, vilket innebär att hårdheten i sängen kan ändras. Man får alltså byta till annan madrass om så önskas. Sängen är svart, har nu hårdhet = mjuk+medel, 180cm bred, 200cm lång och ben i rostfritt. Absolut nyskick. Åk till Kungsängen, prova ut hårdhet och köp denna säng! Säljes utan bäddmadrass, nypris 21000sek. http://www.kungsangen.com/sortiment/kontinentalsangar/lindenas.html Från Kungsängens webb: Standardmodell 160/180x200 cm Lindenäs är en av våra mest populära sängar! Med dubbla lager zonindelade pocketresårer och ett lager bonellresår i botten får du både optimal tryckavlastning och stabilitet. Kombinationen med bonellresårer och pocketresårer ger en flexibel och långvarig sovkomfort. Du kan dessutom välja mellan 12 olika färger på sängtyget. Detta ger dig en säng du kan lita på - både vad gäller design och komfort. Bäddmadrass ingår. Garanti: 25 år på ram- och resårbrott.
Hej Vill sälja en jätte fin sängram ( 180 x 200) som är köpt från mio en äldre modell, kostade då 8000kr nu säljer jag den för 2500kr. Två sängmadrasser från Kungsängen 90 x 200 cm. Ställbar/motordriven Wasa, garanti och kvitto finns köptes för 23500kr nu säljer jag båda för 6000kr Säljs med bäddmadrass också. OBS: Sängramen och madrasserna säljs ihop Mvh
Hej hopp. Pga av en oväntad flytt utomlands så måste jag nu sälja min HELT NYA lyxsäng. Sängen är en Lindenäs cb lyx från Kungsängen. Nedan följer info om sängen. Måtten på sängen är 180x200 och madrassen ör fast. Text och bild är från www.kungsangen.com Det här är lyxsängen med stort K, som i komfort. Sängen är av kontinental modell och ser ut som vilken säng som helst, men det är på insidan som det händer saker. Madrassen är utrustad med ett pocket-i-pocket-system som ger en dubbelverkande effekt tack vare autozonfunktionen. Ovan resårerna vilar ett lager av tryckavlastande Formex med urfrästa kanaler som ventilerar bort både värme och fukt. Som om inte det vore nog, så toppas sängen av en bäddmadrass med Talalaylatex®, som även den har ventilerande egenskaper och enastående andningsförmåga. 25 års garanti. Bäddmadrass ingår, men ej gavel och övriga tillbehör. Jag svarar endast på mail pga konstiga arbetstider. Ordinarie pris är 49 900:- OBS, SÄNGEN ÄR ALDRIG ANVÄND!
Ord. pris: 52 600 kr för bara sängen plus tillbehör för flera tusen. NU INGÅR: - Komplett säng - Champagne ben - Kungsängens exklusiva serie med två kuddar och två täcken - Exklusivt bäddset i bomullssatin. Inköpt 2015 och säljes på grund av flytt. Läs mer på Kungsängens hemsida: http://www.kungsangen.com/lindenas-lyx-cb-180x200.html Det här är lyxsängen med stort K, som i komfort. Sängen är av kontinental modell och ser ut som vilken säng som helst, men det är på insidan som det händer saker. Madrassen är utrustad med ett pocket-i-pocket-system som ger en dubbelverkande effekt tack vare autozonfunktionen. Ovan resårerna vilar ett lager av tryckavlastande Formex med urfrästa kanaler som ventilerar bort både värme och fukt. Som om inte det vore nog, så toppas sängen av en bäddmadrass med Talalaylatex®, som även den har ventilerande egenskaper och enastående andningsförmåga. Medföljande bäddmadrass • 8 cm tjock bäddmadrass med kärna av självventilerande Talalaylatex® • Svept med luftig spiralkrusad vadd och ytterst ett följsamt stretchtyg • Kraftigt möbeltyg runt om Vändbar madrass med Autozon • 20 cm hög pocketresårmadrass med Autozon • Tryckavlastande pocketresårer i ljudlösa påsar, 240 resårer/m2 • Tryckavlastande minipocket inuti varannan fjäder • Stadiga kanter som är extra förstärkta med Formex 45kg/m3 Ram & botten • Tryckavlastande pocketresårer i tysta och mjuka påsar, 240 resårer/m2 • Stadiga kanter som är extra förstärkta med Formex 35kg/m3 • Stabil träram i furu/gran och kraftiga träribbor • Stadig bonellresår i botten Tyg • Kraftigt möbeltyg med dekorstickning i hörnen • Följsamt stretchtyg i mitten för närmare kontakt med resårerna i madrassen • Finns i 12 olika färger Komfort • Pocket-i-pocket-systemet ger en dubbelverkande effekt eftersom de inre resårerna aktiveras först när trycket kräver det Är tillgänglig på mobilen. Så passa på medan den finns kvar.