Till salu inom: ”

konstförlaget master art malmö säljes

Tidigare annonser till salu

Familjen Meng söker boenden till vår kusin som pluggar i Malmö (Masters in International relations). Hon är en kinesk tjej, 20år , söt , rökfri, djurfri och alkohalfri. Hon är en skötsam och trevlig tjej och är lätt att umgås med. Hon är klar med första termin och nu är på semester i kina hos sina föräldrar. Hon hade bott i Malmö under första termin hos Svesnk familj som inneboende och dem var mycket nöjd med henne. (Referans kan lämnas). Hon pratar kinesk, engelsk och lite svensk. Hon kommer tillbacka sista augusti och vi söker ny boende till henne från början av september 2011 tills vidare .... Det kan vara ett rum i en lägenhet, eller en mindre lägenhet också att dem 2 tjejerna kan dela. Annars en rum i lägenhet som inneboende går också bra. Inget stora krav ... bara boende ligger centralt och nära till malmö högskolan. Hyran ska vara rimligt .. kan diskuteras vid rätt boende. Har ni nåt boende att erbjuda henne så ni får gärna maila oss eller ringa oss.. Mejl kontakt är det bäst. Alla svar beaktas. Tack på förhand. Waqas/Xiaoling.
Vi är ett stabilt par som planerar inför flytt till Malmö. Anna (24 år) har precis avslutat en magister i nationalekonomi, och praktiserar för en statlig myndighet. Andreas (26 år) har nyligen avslutat en master i medie- och kommunikationsvetenskap och arbetar just nu på ett företag i Köpenhamn. Självklart är vi rök- och djurfria, har god ekonomi, och kommer varken göra dig eller dina grannar besvikna! Lägenheten vi söker är en lugn och trivsam tvåa eller trea. Både möblerat och icke-möblerat är av intresse. Vi önskar att hyra omedelbart och är öppna för olika tidsperioder. Önskvärt är att det finns goda kommunikationsmöjligheter. Låter vi som tänkbara hyresgäster är ni varmt välkomna att höra av er med frågor eller erbjudanden! På kvällstid når ni lättast Andreas på 0702-207135 Vi svarar självklart även på mail!
Flott studio (1 rok 55kvm) på bästa adress nära Centralstationen Malmö men ändå i lugna kvarter. Uthyres i andra hand korttid/långtid fullt möblerad lyxutrustad med t ex vit designerskinnsoffa, 50" platt-tv, bio-ljudanläggning, köksmaskiner "state of the art" t ex Nespresso-maskin och digitalt styrd diskmaskin mm. Dubbelsäng av hög kvalitet samt barbord och -stolar i skinn ingår också i denna fantastiska spaciösa våning i sann urban anda. Uthyres fr o m 120101 och framåt med månadshyra 10.000 kr/månad. Deposition motsvarande två månadshyror som garanti för möbelslitage etc samt första månadshyran erläggs i förskott för erhållande av kontrakt. För vidare upplysning v.g. se bifogade bilder alternativt mejla/ring enligt uppgifter i annonsen. Vi talar svenska, engelska och franska. Visning kan ske snarast.
Klassiskt art deco-bord, runt och fint. Se alla våra annonser på www.refurnmalmo.se och besök oss på www.facebook.com/refurnmalmo. ReFurns butik i Malmö ligger på Ronnebygatan 6. Vi har också ett lager i Tygelsjö, de möbler vi har där kan kostnadsfritt köras till butiken i stan för påseende (med undantag för alltför stora och tunga möbler). Vill du skänka möbler så går det också alldeles utmärkt. Ring på 040-645 05 30 eller maila på malmo@refurn.se. Välkomna! PS vi erbjuder även hemkörning mot en avgift DS Skick: Slitet. Mått: Höjd: 61 cm, diameter: 80 cm Uppge artikelnummer 30770.