Till salu inom: ”

kolsyrepistol asg cz 75d compact 4.5mm säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min luftpistol "compact" i kaliber 4,42 mm. INFO: Den Tjeckiska polisens tjänstevapen utvecklad av den välkända vapentillverkaren Ceská Zbrojovka. Med sitt kompakta format och ergonomiska utformning i kompositmaterial så är CZ 75D en mycket välbalanserad pistol för de flesta varianter av luftpistolskytte. Utrustad med picatinny fäste för montering av olika tillbehör, justerbart bakre sikte och allt i ett magasin (kolsyrepatronen i magasinet). Drivs med kolsyrepatroner och har en utgångshastighet på 116 m/s (2,7Joule) med ett magasin som rymmer 17 st stålrundkulor. Gummihandtag för bättre grepp. Längd: 185 mm. Vikt: 595 gram. Inköpt i julas och obetydligt använd. Nyskick! Utöver pistolen medföljer: *Pistolväska med skumgummi *3 burkar stålrundkulor (1500 skott i varje burk) *Silikonspray (smörjmedel/vapenolja) *19st Kolsyrepatroner Hela kalaset gick på ca 1500kr, Mitt pris: 800kr Köparen skall vara över 18 år och den säljes endast mot uppvisning av leg. Luftpistol, kolsyrepistol, co2, pistol, luftskytte,
Letar ni efter en luftpistol med fantastiskt precision? Då har ni kommit rätt! Gamo Compact är en precionspistol för högt ställda krav. Pistolen är helt rekylfri med förkomprimerad luft. Gamo Compact sitter som gjuten i handen med den anatomiska kolven av bok. Perfekt luftpistol för nybörjare och en bra träningspistol för blivande tävlingsskyttar. 250st diabolokulor ingår. Produkten levereras i en vadderad väska. (OBS produkten är endast för högerskyttar) Om företaget Funstuff.se är en utav nätets ledande butiker på att sälja häftiga och roliga prylar. Vår strävan är att ge dig som kund produkter till konkurrenskraftiga priser samt den bästa och snabbaste servicen.
En välskött kolsyrepistol av välkänt märke med kraftig prestanda som laddas med ett magasin och skarpladdas med en valfri mantelrörelse för ökad precision (hair-trigger). Magasinet rymmer ett till två dussin rundkulor och man kan skjuta cirka 40-60 kulor per kolsyrepatron som sitter i magasinet tillsammans med rundkulorna (4.5mm). Perfekt för prickskytte, övning inför vapenlicens och inköp av en riktig pistol, eller som en hobby med polarna, skjuta lite tomma burkar! I kitet ingår lådan (se bild) och allt på bilden. * Kulor * Verktygssats för underhåll * En kolsyrepatron * ASG CZ 75D 4.5mm * Magasin (sitter i pistolen vid bruk) * Utgångshastighet på mellan 110 och 125m/s Licensfri men 18år åldersgräns eller via målsman. Har skötts väl med smörjpatroner var femte laddning och bör hålla många år framåt. Fotot är två foton jag satte sida vid sida för att demonstrera mantelrörelsen och skala (min flickvän håller i den). Tagen i min fotostudio.
Gamo Compact som jag inte använder längre, den bara ligger på hyllan och tänkte att den skulle få hitta nytt hem. Laddas med 4,5mm ammunition, följer med en burk (se bild). Nyskick, använd sparsamt. Perfekt för den som vill ha en lite mer seriös luftpistol men funkar även fint för nybörjare. Skjuter mycket bra och ligger väldigt skönt i handen. Nypris 2399. BVSA, SÄLJES INTE TILL NÅGON UNDER 18 ÅR. Mer info: Text tagen från (http://luftvapen.e-butiken.se/luftpistol/gamo/gamo-compact) Kaliber 4,5 mm, pneumatisk. Perfekt nybörjar och träningspistol för blivande tävlingsskyttar. Mycket fin precision med 21 cm pipa. Matchtryck med ställbar avtryckarsko. Rekylfri. Tydliga riktmedel med justebart mikrometersikte. Anatomiskt pistolgrepp i trä som är justerbart i vinkel och i storlek mot handflatan. Vikt 0,9 kg. Totallängd 32 cm. Utgångshastighet 120 m/s, 3,6 Joule. Licensfri.
Endast testskjuten (ca 20 skott) sen har den legat p.g.a. tidsbrist. Gamo Compact. Kaliber 4,5 mm, pneumatisk. Perfekt nybörjar och träningspistol för blivande tävlingsskyttar. Mycket fin precision med 21 cm pipa. Matchtryck med ställbar avtryckarsko. Rekylfri. Tydliga riktmedel med justebart mikrometersikte. Anatomiskt pistolgrepp i trä som är justerbart i vinkel och i storlek mot handflatan." För högerskyttar, utgångshastighet 120 m/s.