Till salu inom: ”

kolonilott senderöds koloniområde helsingborg säljes

Tidigare annonser till salu

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning För kunds räkning söker vi nu en C-chaufför för arbete på heltid under perioden v.25-32. Har du möjlighet att hoppa in vid vid behov även tidigare, exempelvis vid sjukdom, är detta ett plus. Arbetet utgår från Helsingborg och du kommer köra ut leveranser till vår kunds kunder. Det är därför viktigt att du känner dig bekväm med att träffa nya människor och förstår vikten av ett trevlig bemötande. C-körkort är ett krav. Personliga egenskaper Serviceminded Positiv och glad Stresstålig Ansvarsfull
3 rok, översta våningen, mkt fin ljus lägenhet, 2 stora garderober som man tom kan gå in i, Wc m bad, Kök 60-talet, fin fastighet m bra grannar, lugnt ! P-plats tillhör lägenheten, Lägenheten ligger på Norr-ost i Helsingborg " Fredriksdal", mkt grönt runt om, söderläge, härligt vardagsrum m parkett och inglasad balkong "2 * 2 m". Ljusa färger i lägenheten utom på Wc(grönt), Säkerhetsdörr ! Önskas 2 r o k alt 3:a i Göteborgsområdet ev i de södra delarna "Mölndal" alt förslag. Hyra c:a/6500-7000:- mån. (ej mitt i en fastighet, ej 1:a vån, önskvärt översta våningen i ett lugnt område) Jag har 3 mån uppsägning alt passande byteutan att jag ehöver betala dubbla hyror är ett krav. Öppen för förslag m bild.
Trevlig tvåa i trevligt område i Helsingborg. 15 min promenad till centrum och Knutpunkten, 15 min promenad till strandpromenaden, 5 min promenad till Pålsjöskogs naturområde samt nära till mataffärer. Det är tyst om nätterna men inte långt till nattliv, utmärkt för hund då det är nära till ett flertal parker samt ett stort naturområde. Lägenheten renoverades för ca två år sedan så väggar och golv är fräscha. Köket är lite gammaldags men fräscht, liksom hela lägenheten, den är trevlig med bra planering, walk-in-closet och flera garderober, rymligt vardagsrum och sovrum och badrum med badkar. Balkongen har sydvästläge och kvällssol, mycket trevligt på somrarna. Överlag en mycket trevlig lägenhet. 2 tvättstugor och cykelrum i källaren samt lugn innergård finns också.
Jag önskar byta min 1:a i Helsingborg mot en 1:a alt. 2:a i Lund. Lägenheten är belägen på Högaborg med ca. 10 min promenad ner till Knutpunkten och centrum. Bra parkeringsmöjligheter för bil (stor gratis 7 dygns parkering belägen precis utanför) samt nära till Konsumbutik, postombud etc. Parkettgolv i rummet. Kök med plats för matbord. Balkong (ska renoveras). Värme/vatten/kabelTV ingår i hyran, el tillkommer. Bytes mot: 1:a alt. 2:a i Lund. Närliggande omr. såsom Åkarp, Hjärup, Stångby med anknytande Pågatåg in till Lund är också utav intresse. Bra parkeringsmöjligheter för bil är ett plus. Max hyra 4000 kr/mån.
Fin kolonistuga på Senderöds kolonni område säljes. Kolloni stugan är på 20 kvadratmeter (får byggas ut till 40kvadratmeter) med indragen el och vatten. Kommunalt avlopp vid tomtgränsen (kostnad för inkoppling tillkommer vid övertagandet). Stugans tak är utbytt till plåttak 2008. Vidare är stugan utrustad med kyl, frys, spisplattor och micro. Mysig veranda med tak i direkt anslutning till uteplats. Förråd för redskap mm. (redskap ingår) på stugans gavel, med separat ingång. Gediget växthus i aluminium på 8 kvadratmeter med trallgolv, ypperligt för odling och uterum. På den lättskötta tomten hittar du bland annat äppelträd, bärbuskar rabarber, jordgubbar och odlingsbäddar. Stugan ligger nära de nyrenoverade toaletterna och entren mot Jaktfalksgatan. På Senderöds koloniområde finns ett stort klubbhus, festlokal som kan hyras och tvätt möjligheter. Föreningen har många aktiviteter på sommar halvåret. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.