Till salu inom: ”

koloni täppan gläntan lund säljes

Tidigare annonser till salu

Pga flytt till hus har vi inte kommit längre med vår kolonidröm. Nu säljer vi därför en av de äldre stugorna på Lunds äldsta koloniområde Öster I. Stugan som är riktigt charmig är i behov av renovering och ommålning, men förrådsdelen är i så dåligt skick att det behöver rivas. Staketet är påbörjat och det finns material för resten (som behöver målas) på kolonin. På tomten finns äppleträd, krusbärsbuskar, en liten vinbärsbuske, blåbärsbuske mm samt ett ganska stort valnötsträd som ger många goda nötter i slutet av sommaren/tidigt på hösten. Det finns även ett större lönnträd på tomten som kan behöva tas ned då det har blivit för stort. Precis i gången går vattenrören som går att ansluta till. Vi har använt en kran som bara är ett hus bort i gången. Ingen el finns. Området har toalett, en rotunda/festlokal som går att hyra och gemensam kompost. 25000kr eller hbj!
Vi är ett par på 25 respektive 32år som söker ny bostad. Helst marklägenhet, villa, gård eller radhus att hyra. Tillgång till trädgård/täppa är viktigt eftersom vi har intresse och utbildning inom detta. Vi söker boende i närheten av Malmö och Lund men även kommuner som Kävlinge, Eslöv, Svedala m.fl. kan fungera. Det viktigaste är bra tåg och/eller buss förbindelser till Malmö/Lund då en av oss saknar körkort. Det är också viktigt att det är tillåtet med husdjur och att det finns tillgång till egen tvättmaskin. Max hyra: 9000kr i varmhyra. Bor i dagsläget i en hyreslägenhet sedan 6år tillbaka. Jag studerar och har ett extrajobb sen några år tillbaka och min sambo är butikschef i en livsmedelsbutik. Vi är rökfria, väldigt lugna och skötsamma, har ordnad ekonomi och inga betalningsanmärkningar. Referenser från arbete och nuvarande hyresvärd kan lämnas. Kontakta oss via mejl så svarar vi så snart vi kan. Vänliga hälsningar Emma och Micke
det är med sorg i hjärtat som jag nu säljer min koloni på öster 1 i lund pga av tidsbrist en charmig dubbelkoloni som således har två små stugor om vardera ca 10-15 kvm, ena stugan utrustad med indraget vatten, diskbänk, gasolkök, gasolkylskåp m.m. fin uppvuxen trädgård med två äppleträd, två plommonträd, fläder, vinbär, hallon, blåbär, fjärilsbuske, klematis, syrenhäckar, pioner, odlingsbänkar mm. mm. här kan ni skapa er ert egna lilla paradis...... på ca200 kvm........ lämnar även kvar diverse redskap, verktyg, krukor, takpapp, virke m.m.
Stor kolonilott (ca 350 m2) på centrala Plantagelyckan vid Karlavägen i Lund säljes. Omgiven av en liten äng, med granne på endast en sida, finns en känsla av privat, lantlig trädgård i centrala Lund. Stuga med gott om förvaringsutrymme. Det finns stora mängder av goda bär, bl a svarta, röda och vita vinbär, krusbär, björnbär, smultron. Körsbärs-, äpple och päronträd och massor av rabarber och jordärtsskocka finns och även vårblommor, pioner, buxbom, daggkåpa, japansk lönn etc. Sandlåda och studsmatta ingår om så önskas. Mycket uppskattade av våra barn och deras kompisar!
Jag önskar mig en koloni i Lund för att ta hand om det som växer där och för vila i skuggan under ett träd. Den får gärna ligga på Gläntan eller Täppan. Berätta för mig i ett mail var den finns, något om vad som växer där, storlek, standard osv. Skicka gärna med bilder! Anne