Till salu inom: ”

koloni lund säljes

Tidigare annonser till salu

Svante och Tuva, båda ca 13 veckor, kommer från en hemlös kattkoloni. Dem togs in för att befrias från sin höga feber och rinnande ögon. Nu är dem helt friska och söker ett eget hem, antingen tillsammans eller var för sig. Svante och Tuva fått vara i mitt kök under tiden som dem har varit sjuka, men nu behövs platsen hos mig till de andra katterna i kolonin som är sjuka och behöver vård. Svante är gråvit och Tuva Svart med vit haklapp och vita tassar.
Koloni med välvårdad stuga och växthus säljes. Stugan är byggd 2002, isolerad och består av 1 rum med pentrydel (gasol) samt inbyggt förråd. Tomten är på 270kvm med äppel-, plommon-, och körsbärsträd samt vin-, krusbär, hallon och jordgubbar. Många perenner och blomsterlökar. Ett stort land är förberett för köksväxtodling. Vatten är indraget till stugan. Säljes med möbler och redskap. Arrendet är 2025kr per år. Köparen skall vara skriven i Lunds kommun.
Lugnt belägen koloni med välvårdad stuga och växthus säljes. Stugan är byggd 2002, isolerad och består av 1 rum med pentrydel samt inbyggt förråd. Tomten är på 270kvm med äppel-, plommon-, och körsbärsträd samt björn-, krus-, vinbär, hallon och jordgubbar. Många perenner och blomsterlökar. Ett stort land är förberett för köksväxtodling. Vatten är indraget till stugan. Säljes med möbler och redskap. Arrendet är 2025kr per år. Köparen skall vara skriven i Lunds kommun. Pris: 120 000kr eller bud
Koloni med välvårdad stuga och växthus säljes. Stugan är byggd 2002, isolerad och består av 1 rum med pentrydel (gasol) samt inbyggt förråd. Tomten är på 270kvm med äppel-, plommon-, och körsbärsträd samt vin-, krus-, björnbär, hallon och jordgubbar. Många perenner och blomsterlökar. Ett stort land är förberett för köksväxtodling. Vatten är indraget till stugan. Säljes med möbler och redskap. Arrendet är 2025kr per år. Köparen skall vara skriven i Lunds kommun. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Häftad, 55 sidor. ellerströms (Lund, 2004). Dambudzo Marechera föddes i den engelska kolonin Rhodesia 1955 och dog 1987 i det fria Zimbabwe. Den våldsamma energi och vrede mot såväl kolonialism som postkolonialism som ryms i hans dikter har efter hans död givit honom kultstatus. Övers o efterord Roy Isaksson. Förlagsny.