Till salu inom: ”

klocka certina quartz herrur titan 200m säljes

Tidigare annonser till salu

Certina klocka, 60-tals. Riktig stilren och fin, knappt använd (3-4 gånger) Uret är äkta guld. Klockan värderades nyligen på Stjärnurmakarna och ligger på 2500:-, jag säljer klockan för 2000 men billigare vid snabb affär. Har tyvärr inget kvitto, hittar inte den för klockan har bara legat och skräpat men jag har fodralet kvar och det finns inga skavanker eller något som är sönder. Klockan hittas inte i butiker längre, helt sålt. Billigare vid snabb affär! Passa på :)
Klockan är inköpt 090515 på Torstenssons Ur i Kristianstad. De senaste två åren har den inte blivit använd då jag har flera klockor, därför säljer jag den. Orginalbox, Certinas egna äkthetskort och extra bitar till länken följer självklart med. Klockan är tung och 42mm bred men passar både herr och en dam som gillar större och sportiga klockor. Mejla vid frågor eller intresse. Mvh
Säljer min Certina C-Sport klocka. Nybyttat batteri, fungerar utmärkt och är i bra skick. Säljes pga av att jag helt enkelt inte använder den. Box, garantibevis och servicepapper medföljer. Funktioner Tidsvisning: 12-timmars Vattentäthet (djup):100 m Vattentäthet (tryck):10 ATM Material Armband: gummi eller stål Typ av glas: Safirglas Strömförsörjning: Gångreserv Primär driftkälla: Batteri Fler bilder kan skickas efter önskemål. Skambud ignoreras!
Säljes Certina titan klocka med chronografer för tidtagning m.m, snygg och lite annorlunda, denna modell säljs inte ny längre. Vattentät 200 m, safirglas (inga repor) har nyss polerat upp den till bra skick, storlek ca. 41 mm bred och ca. 11 mm hög så den är smidig men syns ändå rejält på handleden. Köptes nyss här på Blocket som present till sonen men han gillade tyvärr inte denna modell. Nypris runt 7-8000kr eftersom titan är dyrare och mycket lättare än stål så låg de ganska högt i pris när de såldes. Tyvärr inget kvitto men original Certina Box, bruksanvisning och en extra länk medföljer, länken är kortad till att passa handled på ca. 17-18 cm just nu men kan både kortas eller förlängas. Säljes helst på plats men kan skickas vid förskottsbetalning.
Klocka Certina Quartz herrur Titan 200M.