Till salu inom: ”

klassisk skateboard powell peralta säljes

Tidigare annonser till salu

Powell Peralta Micro Cruiser med retromotiv. Brädan kostar som ny 1000 kr. Jag har dessutom köpt till riktigt mjuka hjul (78A) från OJ som kostar 300 kr. Brädan är en liten cruiser i storlek att jämföra med en Penny eller Banana Board, med skillnaden att den är gjord i trä, med en liten kick och grip på för att få bättre grepp och dessutom kunna göra ollies över trottoarskanter, vilken är svårt med en plastbräda. Perfekt bara för att cruisa fram med mjuka hjul och truckar eller perfekt som första bräda till någon yngre med tanke på att den är så pass liten och smidig. Powell Peralta är ett kvalitetsmärke och har tillverkat brädor sedan 1978. Brädan, hjulen och truckarna är i princip i nyskick, endast använd några gånger. Nås absolut lättast på mail, och först till kvarn gäller!
Nu säljer jag min kära bräda. Det är en Powell Peralta Old School Ripper med Dart Tracker-truckar och Powells Bombers-hjul 68mm 85A. Den har använts mycket sparsamt för att ta sig mellan punkt A och B. Ingen parkåkning. Som mest har den stått som inredningsdetalj i vardagsrummet. Modellen är lite bredare och längre en än traditionell trix-skateboard. Hjulen är större och lite mjukare vilket gör det lätt att svänga. Det är riktigt bra rull i den, superfint skick, inga repor på truckar och grippan är bra! 2000 kr. Billigare vid snabb affär!
Re issue av en klassisk modell "The Ripper" från Powell&Peralta. Komplett med Tracker Trucks. Lätt begagnad, från ca 2003.
Nu säljer vi min pojkväns gamla klassiskaskateboard Steve Caballero av märket PowellPeralta. Ring, sms:a eller mejla vid intresse.
1st Powell Peralta Per Welinder, org från 86, lite skav på grafiken samt normalt slitage för en 28 år gammal bräda, säljes komplett med Tracker truckar i bra skick en röd och en svart(ena truckens basplatta är skavd) samt Powell Peralta hjul på även dom i bra skick förutom trycket på som har lite wear, för övrigt ett jäkligt grymt samlarobjekt, en raritet som man inte ser på marknaden varje dag, har faktiskt bara sett denna till salu så passa på innan jag ångrar mig och behåller den :) Pris: Bud 1st Powell Peralta Steve Caballero, org från 90-92 nångång, i nyskick endast grippad samt förborrad för rails, såg en Ray Barbee inplastad från samma period för 1700:- Pris: 1300:- eller kom med ett bud om det verkar för högt 1st Hosoi Hammerhead, klassisk repro av Christian Hosois berömda bräda från del mar 85 har jag för mig. jäkligt schysst 3D grafik, fortfarande inplastad Pris:500:- Fler bilder kan ordnas Köparen betalar frakten /Johan