Till salu inom: ”

klädsel akta graco babyskydd bilbarnstol säljes

Tidigare annonser till salu

Viktgrupp: 0+ (0-13 kg) Bältestyp i skyddet: Fempunktsbälte Skötsel: Avtagbar klädsel och maskintvätt i 30 grader Övrigt: Babyskydd med extra starka sidokollisionsskydd. Utan isofixbas måste den fästas med trepunktsbälte, men med bas räcker tvåpunktsbälte. Travelsystem innebär att den kan klickas fast på vissa av Gracos barnvagnsmodeller. Fempunktsbältet i stolen kan flyttas i tre olika lägen allteftersom barnet växer. Har nivåindikator för en korrekt inställning av lutningen på stolen. Självklart ingår basen till stolen som inte finns med på bilden. Nypris 1500
Bilbarnstol Akta Graco Logico S med bas, för barn upp till 13 kg, inköpt 2010. Extra starkt sidokrockskydd och högsta betyg i säkerhetstester. Säljs med basenhet som man enkelt monterar med bilens bälte och ett stödben. När basen sitter på plats så är det mycket enkelt att klicka i och ur för transport av barnet. Babyskyddet har ett bra bärhandtag. Skyddet kan även användas i bilen utan basenhet. Klädseln är avtagbar och maskintvättbar. Sufflett ställbar 180 grader. Extra stoppat och mjukt inlägg för den nyfödda som enkelt tas bort när barnet blir större. Mycket bra skick. Från rök- och djurfritt hem. Självklart ej krockad!
Babyskydd som är godkänt för barn 0-12 månader eller upp till 13kg. Stolen har en separat bas som man monterar enkelt med bilens bälte och ett stödben. När basen sitter på plats så är det mycket enkelt att klicka i och ur babyskyddet. Medföljer ett extra stoppat och mjukt inlägg för den nyfödda som enkelt tas bort när barnet blir större och behöver mer plats i babyskyddet. (Ej med på bild) Inbyggd sufflett. Klädseln är avtagbar och tvättbar i maskin 30 grader. Har givetvis inte varit med i någon krock! Inköpt mars 2010 (kvitto finns)
Logico S är ett babyskydd med extra starka sidoskydd då dom är förstärkta med dubbel EPS plast och hårdskal, skyddar extra vid en eventuell sidokrock. Stolen levereras med en bas som man monterar enkelt med bilens bälte och ett stödben. När basen sitter på plats så är det mycket enkelt att klicka i och ur babyskyddet. Klädseln är avtagbar och tvättbar i maskin 30grader. Godkänd för barn 0-12 månader eller upp till 13kg. Ord.Pris 1995:-
AKTA GRACO BABYSKYDD MED BAS Enkel att montera med bas som går att vinkla. 5-punktssele och djupare sidor för förbättrad säkerhet. Avtagbar klädsel. Från nyfödd till ca 12 mån (13 kg). http://www.gracobaby.se/sv_SE/product/8A96/PPAB/ Pris: 500 kr (nypris ca 1700 kr) BRITAX BILBARNSTOL Barnet sitter bakåtvänt till ca 4,5 år. 3-punktssele. Enkel att montera. Avtagbar klädsel. http://www.britax.se/bilbarnstol/bilbarnstol/hi-way Pris: 600 kr (nypris ca 2300 kr) Dom är båda i fint skick och självklart okrockade!