Till salu inom: ”

kingston sadel allround säljes

Tidigare annonser till salu

Allround sadel av märket kingston i fint skick. Har användt den till inridning av min unghäst, men har nu köpt en dressyr sadel därför ska den bort. Ligger bra på de flesta hästar. är i storlek 17" Normal mot vid bom. Min häst är rätt så bred och den funkade bra på henne. Fler bilder på sadeln kan mejlas. Lädergjord som passar till sadeln och ett gold medal shabrak , aldrig användt, fortfarande i plast. Sadelöverdrag medföljer. Pris för allt 1500 kr. ev billigare vid snabb smidig affär. Går att köpa sakerna styckvis. Kan skickas med Bussgods lr hämtas i Falun. MVH Nina
Hej! Jag ska sälja två av mina sadlar, då de inte passar på min häst. En Kingston Orginal Handmade Hopp: normal bomvidd och 17". Den är superfin i svart läder och är jätteskön att sitta i och fin att se på. Den är sparsamt använd, jag själv har faktiskt aldrig använt den. En märkeslös Börjes Special Allround: vid bom och 16". Fortfarande så gott som ny förutom lite förlust av färg på kåporna, använd kanske tio gånger men jätteskön att sitta i! Priser: Kingston, 1400:-. Börjes, 500:-. OBS! Priserna är prutbara vid snabba affär!!
Bild 1: Treadstone Allround Leather Saddle With Adjustable Gullet, nästan ny, använd bara 5 ggr till en större kallblodstravare. Kvick out säkerhetsstigbygel, 4000,- Bild 2: Kingston Allround Sadel, använd till ett mindre varmblodsto, 1000,- Bild 3: Namnlös Allround Sadel, använd till ett större vamblodsto 165 i manken, 1000,- Alla sadlar är i bra skick och stigbygel, sadelgjord, sadelunderlägg o.s.v. medföljer om så önskad. Det finns även en sadelvärmare och 2 sadelunderlägg i mjuk teddy som jag kan skicka med. Jag kan tänka mig att byta till en westernsadel i bra skick. Hör av dig till 0738188894 eller 0670 32044
Svart Kingston allround 17" med normalvid bom. Mycket välvårdad, dock finns såklart några märken efter att stigläder och liknande har skavt. Ett relativt djupt säte trots att det är en allroundsadel och man sitter riktigt bra i den. Säljes endast eftersom jag bytt inriktning till western. Kan skickas mot att köparen betalar frakten. OBS! Sadeln är nysmord när bilderna togs, den är inte så blank i verkligheten.
1a bilden är på en kingston allround 17" normal mot vid. plats för lite manke! 2a sadeln allround okänt märke 17" skulle kunna tänka mig att den passar hästar som är lite bredare. fin i skicket! 3 sadeln är en kingston hopp 16" lite färg släpp. normal mot vid. alla sadlarna är sköna att rida i, men passar tyvärr inte mina hästar! lägg ett bud på sadlarna!