Till salu inom: ”

kina mc säljes

Tidigare annonser till salu

Detta är en MC från 2005 som gått 1400 mil. Motorn är på 250 kubik men utseendet är gjort så den ser mycket "vildare" ut. Den är från Kina och det märks på kvaliteten... Den är alltså inte i nyskick (men heller inte i dåligt skick) och det som är värst är en lucka över stereon på tanken som har förlorat gånggärnen och därför är tejpad. Stereon är en originalmonterad radio/kassett/mp3!!! MC:n är besiktad tom 2011-07-31
Kinahoj, Zhong Yu, fyrtaktare, säljes för min sons räkning eftersom han bor i Göteborg och hojen står hos oss. Han är över 190 cm och hojen kändes lite för liten för honom. På bilderna kan du se utseendet och också mätarställningen. Bilden visar också att vänstra spegelfästet är reparerat. Den går bra att köra med men om man ligger och maxgasar så vill den bluddra efter ett tag. Kanske lite skit i förgasaren? Den är besiktigad till nästa år och också påställd och skattad så om du är intresserad och har A-kort är du välkommen för en provtur. Har också tfn-nummer 070 321 67 44.
Praktisk familjebil eller bara som en ekonomisk pendlarbil. 6700 mil. Motor-och kupevärmare, sommar-och vinterhjul, extraljus. Metalliclack, ABS-bromsar, luftkonditionering, CD stereo, multifunktionsratt, elfönsterhissar fram, elspeglar, fjärrstyrt centrallås mm. Nyservad och nybesiktad. Kan tänka mig byte billigare eller dyrare myspyskörd snöskoter typ mxz 550f eller nåt sånt, motorcykel fyrhjuling(ej kina), större diesel skåpbil modell trafic, interstar, primastar, partner. Även mindre skåpbil av intresse. Vid byte är då bytesvärdet på Merivan 62.000:-
Kymco 150. Det är INGEN Kina cykel utan Kymco tillverkas i Taiwan och har bra kvalitet. Besiktad och felfri. Mycket bensinsnål. Nytt bakdäck/fram helt ok. Boxen ingår. Ev. kan hjälm också ingå. Förvaring under sadeln. Automatväxel, bara gasa och bromsa. Miltal: ca 1100 Pendlar mil. Inga problem att hålla 90 km om ni vill. Kan byta mot en Kymco 500 cc och lägga lite pengar emellan. Priset gäller innan våren kommer..
Släpvagn Fogelsta registrerat släp med påskjutsbroms, ombyggt lastgolv med sträckmetall, perfekt att köra 1 till 3 st crosshojar på, sträckmetallen gör så leran åker rakt igenom om man tvättar hojen på flaket. Pris för Fogelstakärran 5000 kr. MC släp, fyrhjulingstransport. Finns även en fyrhjulingskärra, robust byggd för bla virkestransport (ej kina), utrustad med vinsch samt redskapslåda. Pris för fyrhjulingskärran 3900 kr. Ring, svarar ej på mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.