Till salu inom: ”

kikare säljes

Tidigare annonser till salu

Albert Bonniers Förlag. 2007. 486 s. Inbunden. 22x16cm. 680 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Reece Gilmore är den enda överlevande efter ett brutalt rån i Boston och nu är hon på väg västerut för att försöka lägga mardrömmar och panikattacker bakom sig. Hon slår sig ner i ett litet samhälle och tar jobb på en restaurang. När hon en dag vandrar uppe i bergen bevittnar hon genom kikaren ett mord. Polisen finkammar området men hittar inga spår överhuvudtaget. Och Reece verkar ju lite bräcklig, inte riktigt trovärdig. Men Reece vet att det finns en mördare i trakten. Och någon gör allt för att få henne att ge sig iväg från stan? .
Bonnierförlagen. 2007. 488 s. Inbunden. 22x14cm. 500 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Reece Gilmore är den enda överlevande efter ett brutalt rån i Boston och nu är hon på väg västerut för att försöka lägga mardrömmar och panikattacker bakom sig. Hon slår sig ner i ett litet samhälle och tar jobb på en restaurang. När hon en dag vandrar uppe i bergen bevittnar hon genom kikaren ett mord. Polisen finkammar området men hittar inga spår överhuvudtaget. Och Reece verkar ju lite bräcklig, inte riktigt trovärdig. Men Reece vet att det finns en mördare i trakten. Och någon gör allt för att få henne att ge sig iväg från stan?
Pennan 2001. Inbunden med skyddsomslag, 127 sidor. NYSKICK. Ännu en gång, mina kära läsare, far vi i läsfötåljen till några av de fina områden som vårt vackra landskap har att erbjuda." "Lennart Dahlström är naturentusiast av klassiskt snitt. Redan från barnsben har han älskat att vistas i naturen och har lärt sig att tolka de tecken som naturen erbjuder. [---] På hans strövtåg är ritblock och akvarellåda lika viktiga som kikaren. Han har känsla för att finna det speciella och hans akvareller och berättelser bildar en njutbar helhet."
Richters. 2001. 176 s. Inbunden. Mycket gott skick. "Sammie sitter som vanligt i fönstret och spanar på omvärlden genom sin kikare, när hon får syn på något skumt på det sjaskiga hotellet tvärs över gatan. En man med handskar rotar igenom en handväska och Sammie är övertygad om att det är en tjuv. Plötsligt lyfter mannen på huvudet och stirrar rakt på henne! Utan att tänka sig för vinkar Sammie till mannen. Hon ångrar sig genast - tänk om han är en farlig brottsling? Och hon som har avslöjat att hon har sett honom! Hur dum får man vara?.
Nu har vi äntligen öppnat Marin&Fritid Megastore! MarinMegastore erbjuder er allt ifrån Motorcyklar,tillbehör men också vissa dagar till båtar till sjukt bra priser. Man kan aldrig veta vad som är i prisjägarnas kikare så därför varierar vi med erbjudanden som ni bara inte kan stå emot . Kom in till Marin&Fritid i åmål och titta på kommande veckas erbjudande. Priserna på sakerna här gäller bara på MarinMegastore i åmål . Märke: Marin&Fritid Modell: MegaStore ÅMÅL