Till salu inom: ”

kelim matta säljes

Tidigare annonser till salu

Designen i dessa mattor är minimalistisk och färgerna är harmoniska i en ljusare naturliga skala. Denna skalas graderade effekt är handvävd i en selektiv oregelbunden vävnad med en charmerande artistiskt och naturligt färgad bård. Art.nr: RZZK351 Även kallad: Kilim, Qilim, Chilim Tillverkning: Handvävd Storlek: 250x187 cm * Tjocklek ca: 4 mm Ålder: Gammal 20-50 år Ursprung: Persien / Iran Material: Ull
Hej Jag har inte längre plats för mina små fina Kelim mattor, de är knappt använda och jättefina! Köpte de för ca 1000 kr styck men säljer dem för 500 kr styck. Priset är inte förhandlingsbart, jag behåller dem hellre än säljer de för mindre än 500 kr. Den vänstra är 75 cm x 133 cm. Den högra är 80 cm x 125 cm. De är otroligt dekorativa var som helst i egentligen (underbara som väggbonader), hos mig har de legat i mitt sovrum tills dess att jag renoverade och sovrummet blev för litet för mattorna.
Handvävd kelim-matta från mitten av nittonhundratalet. Fantastiska färger och skick! Mått 200 x 300 cm (ca). Kelim är handvävda mattor i ull med bomulls- eller yllevarp. Man kan närmast jämföra Kelim-mattan med svensk röllakan. Rosen Kelim har ofta mörka bakgrundsfärger med fantastiska blomstermotiv, där rosen är den mest framträdande. De är väldigt exklusiva och varje exemplar bjuder på ett helt unikt utseende. Rosen-Kelim har under flera år varit väldigt populära vilket gör att dessa äldre hantverk börjar bli svårare att få tag på. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Designen i dessa mattor är minimalistisk och färgerna är harmoniska i en ljusare naturliga skala. Denna skalas graderade effekt är handvävd i en selektiv oregelbunden vävnad med en charmerande artistiskt och naturligt färgad bård. Art.nr: RZZK429 Även kallad: Kilim, Qilim, Chilim Tillverkning: Handvävd Storlek: 192x168 cm * Tjocklek ca: 4 mm Ålder: Gammal 20-50 år Ursprung: Persien / Iran Material: Ull
Två utomordentligt vackra handknutna mattor från Centrala Anatolien, Aleppo Kelim, vävda c:a 1900. Ena mattan har visst slitage. Ett hål i storlek 5-krona. Varje matta är 380x70 (tillsammans alltså 380x140). Mattorna bildar ett par! Jag har många bilder som jag gärna mejlar - även bilder där slitaget framgår! Mejla eller ring så skickar jag! Fraktkostnad tillkommer. Men mattorna kan avhämtas - antingen i Stenungsund eller i Göteborg. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.