Till salu inom: ”

kattungar till salu sala säljes

Tidigare annonser till salu

Stacy (hon på bild) Leo - röd hane Devin- Svart hane Är 3 bondkatter som söker ett nytt hem från och med 20 maj, då dom är 12 veckor. Vid leverans är dom rumsrena, avmaskade, sociala och vana med små barn och andra katter. Av intresse och om ni vill se mer bilder så hör gärna av er. Leverans till Västerås går att ordna dagligen då vi jobbar där. Vaccinering och chipmärkning går att ordna, men läggs då på priset ca 800 kr. 200 kr styck.
hej! nu på vecka 26 är dags för mina söttingar ska hitta en ny hem,den är redan 12 veckor, de är avmaskad en gång, de är inne katt än så länge, är vann med barn, de är jätte pigga och bussiga, tyvär vi måste oxå lämna mamman för att vi är inte så mycket hem och är länge ensam, hon är ett och ett halv år, om någon är intreserad av henne så kan vi prata om priset, hon är vann med barn med, den gul katt är den enda kille som vi har resten är alla tjejer!
Vi har två härliga kattungar som letar hem. Leveransklara 22a aug (12v gamla). Men fortfarande små och söta. Svarta, förmodligen korthåriga hanar. Väldigt tillgivna, vana med hundar och andra katter. Dem har otroligt härliga personligheter men måste tyvärr hitta nya hem. Jamar väldigt sällan utan "knorrar" mest. Till landet som utekatter eller till lgh, viktigast är att dem får det bra. Säljes var för sig eller tillsammans. Fler bilder på dem när dem var mindre kan skickas, annars är ni välkomna att hälsa på dem!!