Till salu inom: ”

katter bortskänkes säljes

Tidigare annonser till salu

Hej nu säljer jag mina 2 underbara katter dom är bortskänkes och är 5 och 6 år helt underbara har aldrig varit sjuka. Den ena är grå vit och den andra svart. Deras temprament är på topp alltid keliga och nyfikna. Men den ena är blyg ibörjan men när hon lär känna en så går hon efter en i stort sig hela tiden, Och får jag dom inte såldra inom en snar framtid måste jag tyvärr lämna dom på katthemmet.
Dvärgvädursblandning, hona. Hon är ca 1,5 år gammal och vi kallar henne för "Babsan". Hon är för det mesta helt lugn i famnen och tycker om att springa lös inne. Äter bra och har aldrig varit sjuk. Var utekanin från början men har nu varit inne sedan i höstas, hon verkar trivas med båda! Van vid barn, hundar och katter. Bortskänkes pga allergi till någon som kan erbjuda henne ett gott och livslångt hem. Bur finnes till en kostnad av 250:- inkl matskål, vattenflaska, "hö-hållare" och ett trähus. Det fattas dock några hållare som fäster buren med botten men dessa är billiga att köpa till i en vanlig djuraffär.
hej, jag har en dvärgvädurs hane som heter stampe på två år, som söker nytt hem. han har färgen japanteckning och han är snäll och har en rolig personlighet. han är också van vid barn. just nu bor han ute men jag har haft honom inne en vinter. katterna tycker han är roliga och springer gärna efter.. jag kan inte ha kvar honom för jag vill inte riskera att få mer kaninungar.. de är ju ganska finuliga på det där... :o)
Mina två katter behöver nytt hem pga allergier i familjen! Simba och Phoebe är syskon, 10 år gamla. De har varit innekatter hela sitt liv och är kastrerade. Simba en rödhårig lugn och trygg katt. Han är väldigt social och kelig. Varje dag när man kommer hem ställer han sig på två ben och vill slicka oss i ansiktet. Phoebe är trefärgad. Även hon mycket trygg i sig själv och social när hon vill. Båda katterna är vana vid små barn och vana att resa och se nya platser. Alla deras tillbehör bortskänkes om ni önskar (kattlåda, matskålar, resebur, klöspinne).
Vi vill tyvärr skänka våra två små söta ökenråtter pga tidsbrist och två hungriga katter;). Det är två hannar som är 1 år och vill komma tillsammans till ett kärleksfullt hem där det helst finns snälla och nyfikna barn. De är jättesnälla och bits inte och har verligen fart i sig. De är köpta på en djuraffär i Sandviken sommaren 2010 i juli och då var de 16 veckor. De äter alltifrån grönsaker, knäckebröd, havregryn och annan specialmat till gnagare. Buren medföljer samt en del tillbehör.