Till salu inom: ”

kaffeservis apl lidköping säljes

Tidigare annonser till salu

Inventarier från City Tools butik i Lidköping säljes just nu till högstbjudande via onlineauktion på www.ps.nu Exempel på objekt; Krokar och upphängningsmaterial, skruv&mutter-sortiment, bultar, gängstänger, fiskeredskap, kätting, rep, spännband, vire, gångjärn, lås, handtag, trallgolv, skottkärra med sopsäckar, diskställ, skurhinkar, blender, våffeljärn, kaffemaskiner, brödrost, köksredskap, glassmaskin, fritös Clarto, marschaller, värmeljushållare, ljuslyktor, konservglas, kastruller, grytor, stekpannor, varukorgar, postlåda, lampor&lysrör M.M! Objekten säljes till högstbjudande via onlineauktion på www.ps.nu Följ länken för mer info.
Hej! Jag har en underbar lägenhet i centrala Lidköping till salu. Den ligger på tredje våningen i ett trevligt hus med lugna grannar. Lägenheten är på 38 kvm har riktigt kök med matplats och sovalkov. Köket och rummet är målade och tapetserade i augusti 2009 i ljusa färger förutom två väggar i alkoven som är mörkgrå. Två inbyggda garderober med ovanskåp i hallen. Mycket förvaring i köket. Helkaklat badrum. Mycket ljusinsläpp tack vare burspråk i köket och stort fönster i rummet. I källaren finns tvättstuga med två stora tvättmaskiner och en torktumlare samt torkrum. Det finns även två förråd tillhörande lägenheten i källaren. En väldigt fin och mysig lägenhet, perfekt för t.ex. studenter, som första egna bostad, eller för den som söker en lite mindre bostad. Lägenheten är ansluten till ComHem var man kan få telefoni, större TV utbud och internet. Vid intresse kontakta Eli per mail eller telefon.
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning Vi söker för kunds räkning en erfaren CE-chaufför som även har C2 truckkort. Kunden arbetar med miljöarbete och arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära transporter med lastbil och lastmaskin. Man kommer även köra liftbil. Arbetet kommer även innebära att du hjälper till med miljöarbete och sortering av material. Arbetet är på dagtid och uppdraget är placerat i Lidköping Personliga egenskaper Vi söker dig som har: - CE-körkort - Truckbehörighet C2 - Är intativtagande och gillar varierande arbetsuppgifter - Har en mycket god inställning och är driftig - Servicemedveten och bra på att kommunicera - Stresstålig Låter detta intressant? Tveka då inte att ansöka genom att registrera din ansökan på vår hemsida www.uniflex.se eller genom att trycka på sök tjänsten. Sök omgående då intervjuer sker löpande!
Blå Blom kaffeservis - 2200 kr 15 kaffekoppar med fat 12 assietter 1 kakfat Assietter Vinranka, Gefle - 500 kr 12 assietter 1 såssnipa Servis Lidköping - 1500 kr 12 mattallrikar 12 djupa tallrikar 12 större assietter 12 mindre assietter 1 kanna 8 olika uppläggningsfat Lladró porslinsfigur 25 cm hög - 1000 kr allt i fint skick
Kaffeservis APL Lidköping