Till salu inom: ”

kaffemaskin säljes

Tidigare annonser till salu

Lys og behagelig kælderlejlighed indrettet i vores privatbolig ( 4 -5 pers.) Egen indgang, bad/toilet, køkken og terrasse. 2 værelser. Det ene med 2 enkeltsenge, det andet med dobbelt sovesofa. Der kan bestilles en ekstra opredning i gæsteseng. Radio og TV. Køkken med køleskab, kaffemaskine, kogeplader, ovn, elkogekeddel og alm. køkkenudstyr. Adgang til fryser,computer eller trådløs internet, vaskemaskine og tørrerum efter aftale. Parkering. Bus 50 m. Indkøb og restaurent 300 m. Beliggende 200 m fra stranden på rolig villavej Foran indgangen til lejligheden er ugenert terrasse, der vender mod skoven. Direkte sti fra Bredband Dusch El ingår Frys Husdjur tillåtna Kylskåp Matlagningsmöjligheter Mobiltelefontäckning Rökning förbjuden Separata sovrum Tv Tvättmaskin Utegrill Uteplats med utemöbler WC Veranda
Beskrivelse: Lejlighed Kapovi? 2, Malinska, Krk***; Malinska, Krk***: Denne lejlighed for 4+1 personer på 50 m2 er beliggende i stueetagen. De to soveværelser er med dobbeltsenge og enkeltsenge. Dagligstuen med satellit tv og mulighed for en ekstra opredning, spisestuen og køkkenet er et stort alrum. Køkkenet er udstyret medd gryder, pander, service, køkken linned, elektrisk komfur med 4 kogeplader, ovn, køleskab med fryser og en kaffemaskine. Lejligheden har en skøn terrasse på 20 m2, en fælles have, barbecue og parkerings muligheder. Dyr er ikke tilladt.
Lejlighed ZORIC 3, Vantacici, Malinska, Krk***: Denne lejlighed for 4-5 personer på 60 m2 er beliggende som loftslejlighed. 2 soveværelser med dobbeltsenge, og parket gulv. Dagligstue, spisestue og køkken er et alrum indrettet med komfortable møbler, satellit tv og mulighed for to opredninger. Køkkenet er veludstyret med gryder, pander, service, køkken linned, elektrisk komfur med 4 kogeplader, ovn, køleskab med fryser, brødrister og kaffemaskine. Badeværelse med toilet og bad. Lejligheden har egen balkon med havudsigt på 6m2, fælles have, barbecue, parkerings mulighed og air kondition. Dyr er ikke tilladt.
Beskrivelse: Lejlighed ZNAOR, Malinska, Krk***: Denne lejlighed for 6-7 personer på 100 m2 er beliggende på 1.sal. Dens tre soveværelser er indrettet med dobbelt senge, enkeltsenge og parketgulve. Dagligstue og spisestue er et alrum med komfortable møbler og satellit tv. Køkkenet er veludstyret med gryder, pander, service, køkken linned, elektrisk komfur med 4 kogeplader, køleskab med fryser og en kaffemaskine. Badeværelse med både toilet og bad. Lejligheden har egen balkon der er delvis overdækket på 15 m2, fælles have, barbecue, og parkerings mulighed. Senge linned kan leveres ugentligt mod betaling (1 stort og 1 lille hånedklæde/person/uge).
Beskrivelse: Lejlighed SPICILARIC A 2, Malinska, Krk***: Denne lejlighed for 2 personer på 25 m2 er beliggende i stueetagen. Soveværelset har dobbeltseng og parketgulv, dagligstue, spisestue og køkken er et rum indrettet medkomfortable møbler og satellit tv. Køkkenet er udstyret med gryder, pander, køkken linned, elektrisk komfur med 2 kogeplader, køle/fryseskab og en kaffemaskine. Badeværelset har både wc og bad. Lejligheden har en skøn overdækket balkon på 4 m2, en fælles have, barbecue (det er tillad at medbringe egen barbecue) og parkerings område. Dyr er ikke tilladt. Senge linned kan leveres ugentligt mod betaling .