Till salu inom: ”

jysk datastol säljes

Tidigare annonser till salu

Hej Säljer bort pga behöver mera utrumme. 2 st furu byrå med låda/skåp 160/200 Sängram av furu Mörkfärgad nån repa här och där kan det vara annars bra skick. 2x80 Äkta hilding madrasser väldigt sköna, "Hilding märket är kvar på madrasserna" 160 Hilding bäddmadrass Ikea databord pink nån repa här och där Jysk datastol Ikea lampa grönfärg Logitech Högtalare 2,1 Z-2300 Eventuella fläckar kan komma från kameran eller så är det bara damm Madrasserna är fräsha haft lakan dylikt för att skydda allt. Tveka inte att ringa eller emaila om du är sugen på något.
Pga av lite ommöblering så blev det lite möbler över. 1 liten bäddsoffan inköpt på Ikea för några månader sedan. 2 kuddar från Chili kan följa med om så önskas. 300 :- SÅLD! 1 soffbord inköpt på Jysk för ett antal år sedan. Bordet är i ek. 100 :- SÅLD! 1 datastol inköpt på Ikea för något år sedan. 150 :- Möblerna finns i Skövde. För mer info så går det bra att ringa (0703-656580) eller maila!
Jag säljer tre stycken singstarspel till playstation 2, singstar r&b, singstar, singstar legends. Alla spel är orginal. Till spelen ingår även singstar mickar, två stycken. det går inte att köpa till exempel ett spel, utan det är ett paketpris för alla spel och mickar som gäller. pris: 400 ;- Jag har även ett databord från jysk, nypris ca 500 kr. Sen en svart datastol. säljer detta för att jag inte har plats för det, dels inte behöver det. pris: 500 ;- ni kan välja att köpa allt och då får ni ett paketprs på 800;-
En knappt en och en halv månad gammal kontorsstol / datorstol / datastol säljes. Väldigt fint skick i och med att den nästan är ny. Behaglig att sitta i, höj och sänkbar och möjlighet till att luta bakåt. Konstläder med memoryskum. Nypris idag: 1699kr Mitt pris: 600kr Om du hämtar den snabbt kan jag ev. gå ner lite i pris. mer info om stolen: http://jysk.se/120/122/3620019/a/catalog
Säljer: Databord: Köpt på Jysk och väl använt men i bra skick. Det är lite skavt på några ställen som det blir när det används. 200 kr! Datastol: Bekväm snurrstol i svart skinnimitation som är höj och sänkbar. 100 kr! Tv-skåp: Köpt på Ikea. Lite små skavanker som det blir när det används. Väldigt fint att ha även som vanlig förvaring. 32 tums (tjock) JVC kan ingå i priset vid önskemål. Bredd 113 cm, Höjd 134 cm, Djup 62 cm 500 kr!