Till salu inom: ”

jag är en astronaut text säljes

Tidigare annonser till salu

OBS! ENGELSK UTGÅVA, DET FINNS INTE SVENSK TEXT! (REGION 2) 2005. Speltid ca 101 min. 2 DVD-skivor med massa extramaterial. Engelskt tal och text. Nära nyskick. "Fantastic 4" är ett fartfyllt äventyr om hur en olycka på en rymdfarkost förändrar livet för fyra astronauter. De får superkrafter som de snabbt - om än inte helt problemfritt - lär sig hantera och blir hjälteteamet Fantastic 4. Tillsammans tar de New York med storm i sin kamp för att skydda stadens medborgare mot ondska. En stjärnspäckad rollista med Jessica Alba, Chris Evans och Michael Chiklis som frontfigurer, otroliga specialeffekter och action från början till slut gör Fantastic 4 till ett högst underhållande filmäventyr!
2005. Action/Sci-Fi, rek. från 11 år. Speltid 1.41. Dubbeldisc med extramaterial. Text svenska, norska, danska, finska, ungerska, engelska. Nyskick. "Fantastic 4" är ett fartfyllt äventyr om hur en olycka på en rymdfarkost förändrar livet för fyra astronauter. De får superkrafter som de snabbt - om än inte helt problemfritt - lär sig hantera och blir hjälteteamet Fantastic 4. Tillsammans tar de New York med storm i sin kamp för att skydda stadens medborgare mot ondska. En stjärnspäckad rollista med Jessica Alba, Chris Evans och Michael Chiklis som frontfigurer, otroliga specialeffekter och action från början till slut gör Fantastic 4 till ett högst underhållande filmäventyr!
Mån Pocket i nyskick från 2000. - 1998 får före detta specerihandlaren Stellan Jonsson Lök i uppdrag att skriva ett avsnitt i Sunnes jubileumsskrift om berömda män som varit i Sunne. Men Stellans text om hötorgsmålaren Pihlgren blir så personlig och omfattande att projektet läggs ned. Istället fortsätter Stellan att skriva och går tillbaka till 1968. Det är revolutionernas och månfärdernas år och Stellan berättar om personligheter som prosten Cederblom som förlorat sin tro och astronauten Ed Oldrin som efter sin färd till månen besöker Sunne.
Berghs | Utg. 2013 | Förlagsband. | 79 s. | 9789150219883 | Denna bok är förlagsny. | Originaltitel: Space | Språk: Svenska ------ Mer info: Var börjar yttre rymden? Hur fungerar en raket? Vad är en astronaut? Hur ser framtidens rymdfärder ut? I denna faktaspäckade bok berättas i text och bild om rymdskepp, dockningsprocess, experiment i rymden, hur vi på jorden har nytta av rymdforskningen och mycket mer. Faktagranskad av Maria Sundin, astronom. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. OBSERVERA: DENNA BOK KOMMER VI INTE ATT KUNNA SKICKA FÖRRÄN EFTER SJUNDE JANUARI.
1973. 251 s. Illustr. i texten samt planscher. Klbd. (8 s. m. revor i marg. utan textförlust efter o