Till salu inom: ”

jack danny stålsträngad akustisk gitarr säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag säljer nu min fina Jack & Danny gitarr (pga köp av annan). Det är en stålsträngad gitarr. Jag har spelat lite grann på den och den är i bra skick. Gitarren är utrustad med stämmapparat och utgång för ihopkoppling med förstärkare. Jag har precis bytt strängar på den. Hör gärna av dig om du är intresserad! Jag nås lättast på mobilen efter 16.00. Jag kommer väl börja kolla mailen lite mer regelbundet nu så mail fungerar också fint.
Säljer nu min stålsträngad akustisk gitarr (Jack & Danny) som är i fint skick. Köpte den för 1.5 år för jag tänkte jag skulle lära mig spela, men det har aldrig blivit av. Nu står den bara och samlar damm så jag tänkte sälja vidare den till någon för enstaka 600 kr. Prutat och klart. Nypris närmare 2000 kr. Följer med en väska och en gitarrstämmare.RING HELST Finns att hämta i Vinslöv
Hej! Jag säljer min helt nya stålsträngade akustiskaJack & Danny brothers dg-108- gitarr. En stämmare och ett gitarrhäfte med många sköna och kända pop och rocklåtar ingår. Gitarren är i princip helt oanvänd och i nyskick dvs jätte jätte fin! Väldigt skön att spela på och ett underbart speciellt sound finns i denna gitarren. Gitarren är inköpt för 3200 kr Tillbehör för ca: 500 kr NU komplettpris: 1500 kr för allt dvs mer än 50% på inköpspriset!!!!! Prutad och klar och först till kvarn!
Säljer mina gitarrer p.g.a. flytt. Elgitarrer (knappt använda) Brandgul, vänsterställd av märke Epiphone (en sträng är av). Svart, högerställd av märke Jack & Danny Brothers Två stycken förstärkare, en av märke LG 20 R och en Laney. Akustiska gitarrer (knappt använda) En vänsterställd och en högerställd. Båda stålsträngade och av märke Harley Benton. Stativ ingår. Ge ett bud på vad du vill ge för dem. Jag skickar inget, gitarrer och förstärkare får hämtas på plats.
säljer nu min J & D By Jack & Danny Brothers DG2 akustiska gitarr på grund av tappat intresse. Den är sparsamt använd och i väldigt fint skick! Inga repor, eller lackskador. Stålsträngad och ger ett vackert och rent ljud. Ingår en gitarrväska och Polish. (Finns även lite nybörjarböcker med ackord och enkla visor + en gammal, men funktionsduglig, gitarrstämmare) Maila som första kontakt. Priset är prutbart!