Till salu inom: ”

ishockeyspel säljes

Tidigare annonser till salu

Mitt namn är Simon Zurawski och jag önskar hyra en etta eller tvåa i stockholm med omnejd. Jag är 20 år, är ishockeyspelare (målvakt), och har fått ett kontrakt med Huddinge Hockey som löper fram till slutet av Mars. Är därför intresserad av ett korttidskontrakt (tre månader), betalar samtliga hyror i förskott om det är ett krav. Vårsäsongen har redan börjat och jag pendlar från Linköping just nu så jag börjar få lite panik. Jag nås via mejl eller telefon närsomhelst.
Lillasyster Produktion söker statister till en lokalreklamsinspelning. Du skall spela ishockeyspelare. Du behöver dock inte åka skridskor, utan bara gå förbi i spelargången. Inspelningsplats: Upplands Väsby utanför Stockholm Tid: Måndag 23/1 10.00 - 13.00 Ersättning: 500 kr Vänligen dubbelkolla att du kan ovanstående tid och dag innan du svarar. Mvh Måns, Lillasyster Prod Yrkeskategori: Statist Län: Stockholms Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Vi söker en kille i 25-40 årsåldern som ska vara en riktig ishockeyspelare till en reklamfilm som spelas in den 2a eller 3e Februari i Stockholm. Maila gärna snarast om du är intresserad eller känner någon. Gärna bild också! Yrkeskategori: Statist Län: Stockholms Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Tivoli/Norstedts 2009, kartongband 64s.(20x25cm) i skick som ny. - Övningarna illustreras med instruktiva färgbilder. - Baksidestexten informerar om att förf. tillsammans driver Sveriges första pilatesstudio och att de jobbar med alla möjliga grupper av elever: dansare från Cullbergs-baletten, ishockeyspelare m.m. Elisabet har bakgrund som dansös och har jobbat med pilates sedan 1984; Fredrik har bakgrund som elitidrottsman och är kinesiolog med många års erfarenhet som kroppsterapeut. - Klicka vid "Förlagsfakta" för info om övningarnas syfte och verkningar samt om bokens omfång och vikt etc.
Säljer 2 par skridskor som jag själv använt mig av då jag varit aktiv ishockeyspelare. Det är bättre skridskor, d.v.s. inte några billiga skridskor. Nypriset på vardera paren är ca 2000kr. Det övre paret på bilden är ett par CCM Vector 6.0, Storleken på dom är 39. De är använda knappt en säsong och är i fint skick. Pris: 500kr Det undre paret på bilden är ett par CCM Vector 06 Storleken på dom är 37,5. De är använda i 2 säsonger, lite mer slitna än det övre paret men inga större skador. Pris 300kr