Till salu inom: ”

ipod touch säljes

Tidigare annonser till salu

Tjenare! Ja , jag använder nu inte min ipod längre , så tänkte att den ska säljas istället för att låta den ligga till ingen användning. Ja lite fakta om det nu: Den har som sagt 8 GB på den, och den är lite repig på baksidan (spelar nog ingen roll) men , ja , annars så ser den helt okej ut! Det som medföljes är: Sladd , och ett silikon skydd till ipoden ( Den skyddar mycket bra ) Det var allt för mig , hör gärna av er till mailen eller nummret! Kan gå ner i pris , vid snabb affär! :)
Hejsan. ( LÄS ALLT ) Nu säljer jag min Ipod touch som är 2:e gen och är 8gig. Den är ett år gammalt men kvittot hittar jag ej. Den har lite små repor där bak så som alla Apple varor får nu förtiden. Ipoden är jailbrekad så du kan ladda ner alla app gratis, så som navigation, spel och annat roligt. Varan skickas endast pga att jag befinner mig på jobb i Ängelholm.
Hejsan, säljer nu min iPod touch 3G 32gb pga iphone köp. Den är i relativt fint skick dock en del repor på baksidan men det är något man inte kan komma ifrån. Den är mindre än ett år gammal och den fungerar felfritt åh aldrig vart några problem med den. Följer med originalhörlurar och USB-kabel i köpet. Hade tänkt mig 1600 kr men priset kan dikteras vid SNABB affär. Kan skickas om de skulle vara så. Är du intresserad så släng iväg ett mail, den kollas flera gånger om dagen. Mvh Filip
Vill härmed sälja min älskade ipod touch 32gb 3:e generationen (utan kamera), eftersom jag nu har köpt en iphone. Ipoden är finfint skick, baksidan är dock rätt så repig men för de som ägt en ipod så vet man att det blir så hur försiktig man än är, har använt ipodstrumpa sen första dagen nämligen. Köpt för ca 2600kr i juni2010! Överföringsladd ingår! Mp3-spelare Trådlös nätverksuppkoppling (WiFi-uppkoppling) & röststyrning. Du kan alltså spela, titta på film, bilder, surfa, maila! Supersmidigt ladda ner spel och musik från appstore, helt enkelt göra allt som en liten handdator inklusive mp3spelare kan göra!
Hej! Efter ett iPhone-köp har jag nu en iPod Touch till salu. iPoden är 3 generationens, inköpt förra året och med ett utrymme på 64 gb. Spelaren är i utmärkt skick, likaså förpackningen och dyl. Har även köpt till ett fodral som suttit på den sedan start, samt en laddare så man kan ladda den i vanligt uttag. (Annars måste en USB-port användas) Vid frågor är det bara slänga iväg ett mail, eller slå en pling på mobilen så ska jag svara så gott jag kan! Mitt nummer är 0763212184. OBS! Viss prutmån finns vid snabb affär! MVH Mårten