Till salu inom: ”

inlines säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer våra inlines av märket Cracy Creek, i mycket fint skick. 1st SL250 storlek 43, customfit sko, hjuldiameter: 82 mm med ABEC 7 lager Pris: 550:- (använda 3-4ggr) 1st SL250 storlek 38, customfit sko, hjuldiameter: 80 mm med ABEC 7 lager anti vibration technology Pris: 450:- (nära nyskick) Knä, armbågs och handleds skydd medföljer. (De mindre inlinesen på bilden är sålda) Vänligen ring helst; 031-3225444 //Björn
SALOMON agressive inlines som bara ligger o dammar nu mer finns till den som onskar kopa dem. Stl 36, ja vet de e sma men ja e ju tjej hahaDe ar ganska val anvanda men i mkt bra skick o oerhort skona att aka i.repor osv pa skon o skenan eftersom ja kort i dem ganska mkt, men de e hela for ovrigt och kullager o hjul ar finfina.Det ar samma modell som dem pa bilden, men mina har bla skena istallet for vit.saljes till hogsbjudande. inte under 300 sek ;)kan skickas mot att koparen star for frakten.bild pa mina far ni om ca en vecka.
Nästintill nya inlines i storlek 40 köpta förra sommarn har endast åkt ett par gånger och säljer dem pga av eget ointresse. märket är Mahfit de är i topp skick och kommer urprungligen ifrån Stadium. Nypris= 1200 Mitt pris= 600
Hej! Jag har ett par Inlines till salu som jag köpte i april -09 MEN som jag bara har åkt 200 meter på! Storkraschade sedan kan man säga och bröt benet/fotleden. Har inte vågat ställa mig på dom sedan dess! Grejer på hjul är livsfarligt! Ha ha! Så det enda man ser på dom är lite skavmärken på högra foten. Annars är dom som splirrans nya. Medföljer även K2´s skydd för armbåge, knän och handleder. Även dom inköpta samma tidpunkt. Nypris: 1100:- Skorna är strl. 41. Ge mej ett bud!
Ska sälja ett par nästan helt nya inlines, endast använda 2 ggr! Är tvungen att sälja dom eftersom dom tyvärr är för små för mig:( Dom har ett converse-liknande utseende, supersnyggt! Det bästa med dom är att du kan byta så att dom blir till ett par skridskor med! (tillbehören till de ser ni på bilden) och dom är aldrig använda. skulle säga att storleken skulle passa en som har strl 38.