Till salu inom: ”

ikeas fåtölj skarbol ny säljes

Tidigare annonser till salu

Båda ska bort pga ny köp. Soffa månstad beige Ikea bäddsoffa bortskänktes mot att du hämtar och monterar ner soffan själv! Några fläckar på kuddar och sits, säkert inga problem att få bort! Fåtölj skarbol grå Ikea Ny pris: 1995kr nu 400kr Några "noppor" finns i tyget p.g.a kattklor, går att fixa till för den som är händig! Medföljer även en liten kudde som var med vid köp. Benen går att ta av vid transport.
Fina fåtöljen Skarbol i grått tyg från IKEA säljes. Som ny. Har knappt suttit i den, då jag köpte en soffa istället. Köpt 2011-05-17. (1995 kr) Kvitto finns. Den blir din för endast 1000 kr Fåtöljen finns på Södermalm, och finns kvar så länge annonsen gör det.
4 st mycket sköna och härliga fåtöljer av modellen Skarbol. Inköpta på Ikea i maj för ca 2000:-/st. Säljes nu för 1150:-/st eller 4000:- för alla Inga märken eller fläckar. Precis som nya och ihopskruvningen slipper du göra. B ca 90 cm H: ca 96 cm L: ca 70 cm
Hej, Säljer en fåtölj med namnet Skarbol. Kommer från IKEA och är i superfint skick, som ny! 1500:- Säljer också en förvaringsmöbel Trofast från IKEA med plastbackar. 250:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fåtöljen Skarbol som jag köpte på IKEA i julas får inte plats i mitt nya hem. Knappt att jag suttit i stolen som är i absolut nyskick. Grå fåtölj, mycket bekväm. Nypris 2000 kr, blir din för 800 kr.