Till salu inom: ”

ikea ps 2012 dagbädd bäddsoffa soffa säng säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min superfina dagbädd som jag köpte i höstas. Perfekt för den lilla lägenheten när man har gäster. Superfin formgivning. En vink till 60/70-talet. Ihopmonterad och klar. IKEA's beskrivning: Dagbädd m lådor, madrass och kuddar, vit, svart 4 995 kr (orginalpris ni får den för 3500) Fyra funktioner i en - soffa, säng för en, säng för två och två stora förvaringslådor. Läs mer Storlek 138x200 cm Kom och hämta!
Säljer en dagbädd från Ikea. Är tillverkad på 60-talet och i väldigt hög kvalité. I vanligt soff/enkel säng så är den 87cm bred och i utdraget läge är den 137cm bred. Går att förvara mycket under sängen då den är lite högre. Blir väldigt fin med kuddar till. Går att plocka i sär och få in i en vanlig bil. Är väldigt enkel att montera. Madrass finns inte tyvärr men det går att lägga i en vanlig. Finns säkert på Ikea eller Jysk. Nypris 4900kr
Praktisk och funktionell bäddsoffa/dagbädd från IKEA, med två rymliga svarta förvaringslådor, madrass och kuddar i svart tåligt tyg, och vit trästomme. Längd: 210 cm Bredd: 87 cm Höjd: 77 cm Madrasslängd: 200 cm Madrassbredd: 138 cm Fyra funktioner i en - soffa, säng för en, säng för två och två stora förvaringslådor. Lätt att förvandla till en säng. Bara att dra isär och vika ut madrassen. Läs gärna mer och se fler bilder på IKEAS hemsida: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S09903189/ 2 år gammal. Sparsamt använd. I gott skick! Mejla eller skicka sms.
Knappt använd, som ny! Kostar 4995 kr på IKEA. Fyra funktioner i en - soffa, säng för en, säng för två och två stora förvaringslådor. Storlek Längd: 210 cm Höjd: 77 cm Bredd: 87 cm Madrasslängd: 200 cm Madrassbredd: 138 cm
Hej, Nästan helt ny (1år), i nyskick och i stort sett oanvänd bäddsoffa (stått i gästrum). Från serien IKEA PS 2012, Dagbädd m lådor, madrass och kuddar. Vitmålad trästomme, svarta lådor med läderhandtag och trevlig klädsel i svart. Fyra funktioner i en - soffa, säng för en, säng för två och två stora förvaringslådor på hjul. Köp denna och spara 1500:- samt att du slipper skruva ihop den.