Till salu inom: ”

hyra garage stockholm plats för mek säljes

Tidigare annonser till salu

Jag har en plats på 24kvm att hyra ut i mitt garage som finns i Västberga Industri område i Stockholm. Fri tillgång till garaget dygnet runt . El samt belysning ingår i hyran det finns brandlarm direktkopplat till brandkåren. Toaletter samt dusch,Bastu och fikarum kan fritt disponeras i andra änden på garaget. Mekarbeten på egen bil är inga problem Men svetsning får endast ske i begränsad omfattning!. Det är inte lämpligt att åka ut och in varje dag med bil i garaget p,g,a trånga utrymmen i infartsvägen samt gemensamma ytan vid den enda porten (garaget är på totalt 100kvm) som vi är 4 st att dela på! Hyran är 2,700:-/månad i förskott och betalas kvartalsvis!.Vid kort tidshyra landar månadskostnaden på 3,800:-/mån. Ingen bilverkstad eller annan Affärsverksamhet är tillåten att bedriva i lokalen så ni vet. Förråd/ Lager är okej och takhöjden är 2,70 inne så det blir 65kbm /plats.
i Västerort söks dubbel garage/mek plats för en bilentusiast (veteranbilar) snarast
Plats för uppställning av bil 5.4 m lång x 2 m bred i södra Stockholm ej mek
Jag hyr ut plats i varmgarage för vinterförvaring av din MC. Viss mek är tillåten i mån av utrymme. Tillträde sker under uppsyn av garageansvarig. Garaget ligger i villaområde Skälby. Pris 600 per månad. Kontakt via email eller telefon
Garageplats i kallgarage, Djursholm, Danderyd. 350:-/mån. Ej mek. Möjlighet överta kontraktet. Garagelänga men avskilt till två platser (pensionär granne). För närvarande står en veteranbil på 5,40 m i garaget. Tillträde snarast möjligt. Trevligt område.