Till salu inom: ”

hunddagis abrahamsberg säljes

Tidigare annonser till salu

Hyr ut min 2:a som ligger i ett lugnt område i Riksby, Abrahamsberg. - 4 min gångavstånd till tunnelbanan - 12 min in till centralen - 2 min gångavstånd till Lillsjön - 7 min gångavstånd till Brommaplan Mycket ljus lägenhet med fönster i två vädersträck. Fint kök med bla diskmaskin och mikro. Kaklat badrum med golvvärme. Vardagsrum med stor divansoffa, 46" TV med dvd och hemmabio. El, värme, vatten ingår. Balkong i söderläge. Gratis parkering på gatan. Lägenheten hyrs ut fr 10 jan - 16 april Deposition 8500kr Hyra 8500kr
SEMERSTERPLATS FÖR DIN HUND DET FINNS FORTFARANDE PLATSER FÖR 190 KR/dygn. Vi är hemma över MIDDSOMMAR. Middsommar 500 kr/dygn. Jag bedriver inget hunddagis, utan jag har bara hand om just er/era hundar. Jag är boende i Abrahamsberg ,ett hundvänligt område med mycket skog o natur utanför Det finns plats i vårt hem till 1-2 hundar. Vi själva har en Samojed som är 6 år och kastrerad. I familjen finns även en katt som är mest hemma. Vi har haft en Pudel som inte var kastrerad och det gick bra men jag vill reservera mig för okastrarade hanar. Jag är naturligtvis hemma på heltid. Pris: 5 dagar i veckar heltid 3.400 kr eller 190 kr per dag. Även nattjänst vid behov. KONTROLLERA ATT NI ANGER ER EGEN MAILADRESS KORREKT när ni svarar på annonsen, lämna gärna ert telenummer också för säkrast kontakt Tar ENDAST emot mindre ras/raser Både dag / natt. Heltid ,deltid, semester resa. Öppen för det mesta.
Lägenheten är en ljus 2:a (42 kvm hyra 5693 kr) högst upp i huset som totalrenoverades och stambyttes år 2010. Stort fönster i vardagsrummet med balkong. Fin utsikt mot grönområde. Köket är avlångt med mycket bra förvaring. Köksluckor hela vägen upp till taket. En stor inbyggd garderob med förvaring ända upp till taket med 2 dörrar i sovrummet. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med närhet till grönområden med korta och långa joggingspår. Gratis parkering ute på gatan. Frisör och hunddagis finns på samma gata. 5 minuters promenad till Abrahamsberg/Brommaplans tunnelbana och bussar. Nära till både Ica, konsum, gym, simhall, vårdcentral, apotek och bank. Källarförråd ingår. Cykelförråd och tvättstuga med fönster finns i källaren.
Nu efter januari har vi 2 platser lediga i vårt gäng. Vi har hundar i Bromma (längst Abrahamsberg), spånga, Vällingby & Hässelby. Hunden är bort mellan 2-4 timmar dagligen och är med oss på roliga utflykter. Passar hundar som klarar av att var själva hemma. Hunden kanske går på dagis, men att den har blivit så pass gammal att den skulle nöja sig med att komma ut några timmar varje dag. Tiderna på ett hunddagis kanske inte passar eftersom man även har barn att lämna och hämta. Titta in på vår hemsida och hör av er om ni har några funderingar eller om ni vill boka in ett kostnadsfritt möte. www.barkyhundrastning.weebly.com Om företaget Både jag och Maria är i grund och botten hunddagisfröknar, men eftersom vi själva har barn så var det svårt att få ihop tiderna så vi drog igång med hundrastningen vintern 2013 och det har flytit på sen dess.
Liten och snäll chihuahua (kastrerad hane) med stor personlighet söker dagmatte/daghusse. Hannibal gillar lugna promenader och fungerar bra med andra hundar. Framför allt behöver jag hjälp under kontorstid några dagar i veckan. Det är en fördel om du bor nära Brommaplan, Abrahamsberg eller på Kungsholmen. Ersättning enligt ö.k. Sökord: dagmatte, daghusse, hundrastare, dogwalker, doggywalker, hunddagis, hundvakt