Till salu inom: ”

hund akut säljes

Tidigare annonser till salu

HJÄLP AKUT.Måste sälja min jättegoa rottis pga att jag har fått astmatisk allergi vilket gör att jag får svårt att andas, han är snäll, lugn och lättlärd. Vill gärna han hamnar hos någon som har tid med honom då han är väldigt kelen och älskar var ute i skogen på promenader. Han är van vid småbarn men ser gärna att han hamnar hos familj med lite större barn eller ensamstående går bra det med. Jag är noga med vart han hamnar så endast seriösa köpare göre sig besvär. Rätt köpare priset kan diskuteras, stamtavla finns. Maila mig gärna eller ring Jeanette 0762408594
Båda föräldrarna rasen är amstaff! föräldrarna har bra psyke och är väldigt snälla och har en frisk bakgrund. Valparna är friska och väldigt sociala! dom kommer då vara. Valparna är absolut inte till för kamp! Min krav på dig som köpare är att du är en god ambassadör för rasen och att du är villig att arbeta med din amstaff och visa upp dem goda kvalitéer dennaras besitter. OBs! Ej vaccinerad. Ej chippad. valparna är nu 10veck gamla. ((1 Hane)) + ((2Tik)) kvar Mobil: 072-300 50 44 eller 076-265 52 44 Är du-ni oseriösa så hör inte av dig!!
Hejsan har en blandrashane som heter Pajas på cirka 5 år som behöver nytt hem. Ska vara på landet utan hundar då han inte alls kommer överens med dem då han blivit biten och är osäker på dessa. Alltså ska hemmet vara helt hundfritt, på landet där han kan springa fritt. Han är en genomgo kille annars men jag kan tyvärr inte ha kvar honom.. Då detta är akut måste han bort fort, så ring när som helst om ni är intresserade. Mvh
Vi måste akut omplacera våran 5 år kastrerade flathane pga att han inte går ihop med våra hundar i resten av flocken. Han behöver vara ensam hund i familjen. En lydig kille som älskar att vara i centrum. Våra krav: Du har inga andra hundar Du vill ha en vän för livet Du har hundvana Du har tiden Tveka inte om du känner att du har det. Han finns just nu i Söderhamn.
Hej Mitt namn är Pernilla Bergström och jag är 23 år. Jag bor i Halmstad och kommer nu hem från Nya Zeeland för att studera vidare i Växjö. Jag skall börja studera i Växjö i mitten av augusti och söker därför akut efter lämpligt boende. Jag är glad, trevlig, ansvarsfull och skötsam. Jag är djur och rökfri. Hunden på bilden stannar i Nya Zeeland. Hör gärna av er via mail eller telefon om ni har något lämpligt boende att hyra ut.