Till salu inom: ”

herrcykel säljes

Tidigare annonser till salu

Hyrbo.se semesterbostad. Objektnummer 167 Charmig renoverad Blekingestuga från början av 1900-talet. Stugan är belägen på värdens tomt cirka 8 km sydväst om Ronneby. Kök utrustat med köksmöblemang, spis (2 plattor), kyl med frysfack, mikrougn, kaffebryggare. Allrum utrustat med 2 enkelsängar, 1 bäddsoffa (2 bäddar), 14 TV med video. Duschutrymme och WC. Trädgårdsmöbler och utegrill. Husdjur tillåtet men ej rökning inomhus. Tvättmaskin finns att tillgå hos värden. Två dam och en herrcykel finns att tillgå. Närmsta affär finns i Ronneby. Till havet i Saxemara är det cirka 1,5 km där det även finns ett fin barnvänlig badstrand. Vandringsleden Blekingeleden passerar strax norr om stugan med ett antal små fina fiskesjöar inom gångavstånd.
Hej, nu säljer jag min Kona Cinder Cone med tåren i ögat. Jag köpte den för jag hade tänkt cykla till min nya skola som jag skulle börja i, men när den planen gick snett och jag fick börja i en skola en timme bort med buss så blev cykeln i stort sett oanvändbar. Men men, nu ska den säljas och priset är 4999 eller betydligt mindre vid snabb affär!! Pris: 4999 kronor
Tja Nu ska pärlan säljas pga tappat intresse. Det är en Cressent Niak 707 av årsmodell 2010. Och fungerar klockrent. Den är bara körd ett fåtal gånger. Tippar på max 10 gånger. Inte mer än det iallefall. Kvitto,Instruktionsbok och alla papper som följe med cykeln finns. Den är i mycket fint skick så den bör ses. Nypris var 12 995kr. För mer info Ring eller kom och titta. Pga skicket så är priset prutat och klart.
Hejsan, jag har vunnit en cykel i en säljtävling på jobbet som jag inte har någon användning för. den är helt oanvänd, jag har bara rullat den till cykelbutik för att pumpa upp däcken. montrerad. idag står den i stan men om den inte blir såld idag så kommer den vara i farsta då jag måste flytta den från jobbet. finns inget kvitto. pris: 3000 kr eller bud (inga skambud)
Rose Count Solo 1. Halvdämpad. Årets modell. Bäst i test i cykeltidningen Kadens: Den har skivbromsar och delar som normalt kostar det dubbla priset! Stötdämparen i fram är i och urkopplingsbar. Cykeln är ny och väldigt snygg. Jag har haft den endast i 4 månader. Storleken är medium och du kan vara upp till 186 cm lång. Cykeln finns att hämta i segeltorp. Först till kvarn...