Till salu inom: ”

hermes skärp svart silver h säljes

Tidigare annonser till salu

Ett original hermès skärp säljes. Skärpet är vändbart (svart och orange) och spännet är i guld. Skärpet köptes i hermésbutiken i Stockholm (NK) år 2007 för ungefär 4500 kronor. Kvittot har tyvärr försvunnit i flytt, men originalpåse, kartong och dustbag finns kvar. Skärpet är i fint skick. Skärpet är unisex, för män och kvinnor. Längd 90 cm (hål vid 87,5cm 90cm och 92,5 cm). Går enkelt att göra fler hål! Säljes för 2000 kronor, prutat och klart. Prutare behöver ej höra av sig. Skärpet hämtas i Bagarmossen i Stockholm, eller centralt i Stockholm. Hade annons ute tidigare men lägger ut igen pga av oseriösa köpare.
Detta Hermes skärp fick jag i present av mina föräldrar, men eftersom jag ej använt det knappt anser jag det bättre att sälja. Det är cognacbrunt samt svart på baksidan. För er som inte vet, kan man alltså använda begge sidor utifrån tycke. Själva märket (H) är i guld. Självfallet är det orginal. - 105 cm långt Utgående pris 2500 eller bud, först till kvarn. Hämtas antingen på Djursholm eller att jag skickar det med posten.
Säljer min exflickväns skärp från Hermes som blev kvarglömt vid flytt. Är orange på ena sidan och svart på andra sidan med spänne i matt guld. Storlek står 85cm, hela skärpet mäter 100cm och är ca 3.5 cm brett. Har kartong kvar dock antar jag att hon har kvitto för ligger inte i lådan. Vet att nypris är ca 8000 så säljer det för 3000 pga avsaknad av kvitto
Helsvart bälte, med "silver" H för både honon ochhenne. Längd 120cm Pris 600 kr eller högstbjudande
Hermes skärp nästan som nytt med ett stort H i silver och svart skin en sida beige andra sidan 2 sidor.