Till salu inom: ”

havre säljes

Havre

Boden
Havre

Tierp

Tidigare annonser till salu

Följ med fjordingen Linus på maklig vandring bort från hemmet - och försök hänga med då han vänder om i galopp tillbaka till den väntande havren. Delta i bestyren med att lasta 500 kilo fjording i en transport, att finna gott foder och att klä honom i skor och undantagsvis i täcke. Delta i hans mattes bekymmer med giftiga växter och staketställande - och gläds med henne över Linus' överjordiskt goda doft och trivsamma sinnelag. Linus, urhästen är en originell och rolig bok för hästälskare i alla åldrar. Ill. laminatbd. Larson, 1990, 109 sid. Ill. av författaren. Gott skick.
Blått halvklotband. Samlade meddelanden från Statens Jordbruksförsök och Lantbrukshögskolan samt särtryck. Innehåll: Redogörelse för skyddssädesförsök vid anläggning av slåttervall (Offer 1931-1950) - Anläggning av växtföljdsvallar - Stamförsök med rödklöver - Nya riktlinjer för odling av blåluzern - Slåttertidsförsök (Offer 1932-1945 - Metodikförsök på vallfröodlingens område, en överblick - Foderrotfrukter 1927-1947 - Odlingstekniska försök med gul sötlupin 1942-1946 - Några viktigare resultat från Statens Försöksgård Flahult 1939-1948 - Blandsäd av havre och ärt 1936-1943 - Sortförsök med vårvete 1940(1935)-1948 (1950) - Försök med spånadslin 1943 (1938)-1950 (1951) - Odlings- och beredningsförsök med spånadsväxter under år 1946 och 1947. Illustrerad med fotografier i svartvitt och tabeller. Vikt 1400 gram, skrymmande. Mycket gott skick. (f)
Söker någon jag kan köpa havre av.Till mina hästar .Skall finnas så det är krossat. Önskar att få köpa hela hösten /vintern 2011-2012. Gärna i närheten av Slättåkra, Getinge, Kvibbille Oskarström. Havren skall vara av hög kvalitet..Skall även kunna få köpa i omgångar, då det ej får bli dåligt om jag tar hem för mycket åt gången.. Har du detta Maila då mig omgående...Pris och vart du finns. Så hör jag av mig... Tack på förhand..
Supersnäll kanin säljes till barnfamilj då kaninen älskar barn och människor. Har aldrig bitit någon och älskar att mysa. Hö för ett par månader ingår samt en stor påse havre som också bör räcka i ett antal månader. Säljes pågrund av att jag ska börja studera och hon behöver komma till någon som har tid för massa gos. Hör av er om ni vill veta mer !
Trött på snö och halkiga vägar, nu finns det lediga boxplatser på Näsby säteri som ligger vid vackra Roxen. Stallet består av 8 boxar, och har stora fina hagar. Hästarna går valackar och ston för sig. Det som ingår i hyran är: morgonfodring/utsläpp, täckesbyten, lunchfodring, insläpp/fodring alla vardagar, kvällar och helger/helgdagar går på rullande schema. Spån, havre och hösilage ingår. Går att få helinakordering och att få krafft istället för havre mot högre kostnad. Dressyr tränaren Charlotte Esping kommer till anläggningen varannan vecka och håller träning. Låter detta intressant så hör av er.