Till salu inom: ”

harry potter trollstav sverige säljes

Tidigare annonser till salu

Stavarna är de från filmerna och har köpts på universal studios i Orlando och museumet i London. Ron Weasley's stav (Vänster): 200kr Harry Potter's stav (Mitten): 200kr Professor Lupin's stav (Höger): 200kr För allihop: 500kr En ny att köpa från universal eller museumet kostar över 600kr + frakt, så detta är en väldigt bra deal! Alla stavarna är i bra skick! Kan nås smidigast på telefon och sms. Frakt kan ordnas.
Hej allihopa! Jag heter Mattias och jag samlar på allt som har med Harry Potter att göra som, tex, lego, trollstavar, figurer, filmer, spel, kostymer och trollformler. Jag köper även privata foton om ni lyckats fånga någon av Potter skådespelarna på bild i verkliga livet. Jag betalar bra! Må magin vara med er! Kram Mattias Ps, Jag använder inte min mail.
Övrigt, stl. One size, dam Komplett Harry Potter dräkt säljes med rock med Gryffindor emblem, slips, glasögon och en trollstav i plast. Vuxen storlek, passar även de med större storlek då kappan hålls ihop med ett spänne. Använda enbart en gång. Kläderna kommer från England och finns inte i vuxenstorlek här i Sverige. 500:-
Harry Potter trollspö som lyser mystiskt! Detaljer: Funktion: Med LED på framsidan och slå på handtaget LED strömkälla: Batterier (ingår) Material: PVC Längd: 36 cm Gör din beställning på: http://www.quinterodesign.se/ ...
tåget i bygget är komplett samt bilen, alla karaktärer följer med samt kistan, godisvagnen, osynlighetsmanteln och alla djur. det enda som saknas är Malfoys och Rons trollstavar, i övrigt så finns allting med. ingen ritning, ingen förpackning. vid snabb affär skulle jag kunna tänka mig att sänka priset.