Till salu inom: ”

hästskötare sökes skåne säljes

Tidigare annonser till salu

Jag letar efter en foderhäst, som jag kan rida och träna lite dressyr med. Jag har redan en varmblodsvalack, som just nu står på min skola, men ska flytta hem honom i lösdrift till sommaren. Jag är 17 år och går på ett naturbruksgymnasie, hästhållning. Min mamma och pappa kommer att hjälpa till med den dagliga skötseln och att mysa lite,eftersom vi tycker att hästarna är familj och därfor en gemensam aktivitet, men jag kommer huvudsakligen vara den som rider. Mejla eller ring efter kl 16.00.
Medryttare sökes till min underbara valack, då jag inte hinner med honom som jag skulle vilja. Dig jag söker ska ha tid till honom 2-4 dagar/veckan. Du ska vilja lägga tid på dressyr/markarbete i första hand sen en och annan utritt. Ej hoppning. I stallet han står finns ridhus, paddock skrittmaskin, bra ridvägar i naturen. Bussförbindelse finns från Trelleborg, Malmö och Svedala. Buss stannar bara några minuter från stallet.
Seriös medryttare sökes 2-3 dagar/vecka till supermysig hbl-valack, 163 i mankhöjd, grov i typen, f-97. Står i mkt fint nytt stall med vackra skogsvägar där det finns möjlighet att rida för instruktör om man önskar. Hästen är genomsnäll, trafiksäker, pålitlig och har tränats regelbundet i främst dressyr men även hopp, gillar uteritter! Du behöver ha både körkort och tillgång till bil då det inte finns buss direkt i närheten. Pris 1000 kr/månad. Välkommen att höra av dig 0763-400202
Dressyr intresserad medryttare sökes till en 10årig valack. Han är genom snäll i all hantering men kan bli något pigg och stark i ridningen. 160 i mkh. Går att rida ut på själv. Behöver hjälp 2 dagar i veckan. Du ska vara dressyrryttare med viljan att utveckla hästen, då jag är hoppintresserad. Ring gärna för mer info. svarar jag inte så skicka ett sms så ringer jag upp så fort jag får möjlighet.
Medryttare sökes 2-4 dagar i veckan. Varmblodssto på 12år. Trevlig i all hantering men kräver rutinerad ryttare. Ej viktbärande. Riden en hel del i western men kan grunderna i dressyr. Älskar att hoppa. Står på lösdrift året om. Stallet ligger 5 km utanför Hörby med bra bussförbindelse(stannar precis utanför stallet). Ridbana finns. Möjligheter att rida ut(dock lite ont om skog). Mejla/smsa för mer info