Till salu inom: ”

hästar till salu skåne säljes

Tidigare annonser till salu

I denna fantastiska tolkning av den älskade klassikern får Jonathan Swifts äventyrsberättelse, om en engelsman som på 1700-talet reser till bisarra platser, nytt liv. Miniserien omfattar alla den fyra berömda äventyrsböckerna. Vi får följa med Gulliver till Lilleputtland, Jättarnas land och till slut det vackra landet där han möter talande hästar, the Houynhnhms. Vi får också följa Gullivers kamp i att försöka bevisa att allt han upplevt är sant och att han är vid sina sinnens fulla bruk när han återvänder till London.
Hbl sto f 92 testarossa, unikum dräktig med allround himgsten Noblesssom står pågränsbo stuteri han har gått svår hoppning och svår dress den enda hingst i modern tid som jag vet om som placerat sig i båda disiplinerna. stoet inkl fölet 39000kr vsa gäller till 15 april annars säljes hon inte dräktig. stoet frisk o försäkrad A1 inkl foster o fölförsäkring lev föl avg 6000kr tillkommer fölar i slutet av juni, brunt sto ca 164 cmsnäll o okomplicerad i all hantering
Jag söker efter en häst att träna i sommar. Antingen köper jag den billigt och rider till/utbildar för att sälja vidare i höst. Jag är seriös och givetvis är ett gott hem absolut det viktigaste!! Eller om du har en häst du vill ha riden inför försäljning så är det oxå av intresse. Jag hjälper då dig med försäljningen mot provision. Jag har tillgång till fint stall med stora gräshagar och belyst ridbana. Jag har haft många egna hästar men för tillfället varit utan ett tag. Jag är 30+ och mycket stor djurvän och är 100% seriös och erfaren hästtjej.
Super allround vallack e: Almeto Z f-97 Måste tyvärr sälja min fina grabb på grund av utbildning I Dk. Han har tidigare gått fälttävlan. Zeladun är trafiksäker, går bra ihop med andra hästar, höjd 164 cm. Supertrevlig att hantera, alltid nyfiken på vad som händer o mkt social. Löshoppat 140 cm, med ryttare 120 cm i tiden, jag har haft honom. Mycket trevliga gångarter. Ring eller maila för mer info, bättre & flera fotos.
Jag är en medelålders tant som vill ta hand om och rida en snäll och lätthanterlig häst i sommar. Den får gå i stor fin hage med gott sällskap och komma in i stall vid behov. Jag har lång erfarenhet som hobbyryttare och har haft häst i familjen när jag växte upp. Du kan lita på att din häst får det bra med mig, referenser finns att få. Jag tar kostnaderna för hästen under den tid jag har den. Du kan kontakta mig endast via telefon.